19 Απρ 2009

Η Lindsay Lohan και η Samantha Ronson χώρισαν

Η Samantha Ronson και η Lindsay Lohan χώρισαν σε δημόσια θέα πριν από μερικές εβδομάδες.

Σε μια πρόσφατη επίδειξη για μαγιό η Σαμάνθα Ρόνσον ειδοποίησε το πρωσωπικό του ξενοδοχείου να κρατήσουν την Λίντσευ Λόαν “μακριά” και για λίγα λεπτά τρομοκρατήθκε όταν ανακοινώθηκε η είσοδος στην επίδειξη της Lindsay Price.
Το άκουσμα του ίδιου ονόματος με αυτό της Λόαν ήταν αρκετό για να θορυβήσει την Ρόνσον.

Φαίνεται ότι η Λόαν δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό. Δηλώνει βαθιά πληγωμένη και δυσκολεύει την ζωής της Ρόνσον.

Αποτέλεσμα είναι η τελευταία να νοιώθει ότι απειλείται και προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την πρώτη.

Άλλο μπλογκ αναφέρει ότι η Λόαν δεν επιβεβαίωσε την σχέση της με την Ρόνσον ακόμη και όταν είχαν “πιαστεί” να την γνωστοποιούν σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις τες.

Τέλος η Σίντι Λόπερ ήταν εκείνη που υποστήριξε την την Ρόνσον και την Λόαν να εκφράσουν δημόσια τον λεσβιασμό τες, όταν συναντήθηκαν σε κάποιο κλαμπ της Τσάινα Τάουν, λέγοντάς τες: “Απλώς να είστε οι ευατές σας. Να είστε αυτές που είστε. Καμιά-νεις σήμερα δεν ενδιαφέρεται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιας-ου”.

Τα νέα τα βρήκαμε στα http://www.foxnews.com/story/0,2933,516942,00.html
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://shasunredemption.files.wordpress.com/2008/08/lindsay-lohan-samantha-ronson.jpg&imgrefurl=http://shasunredemption.wordpress.com/2008/08/28/lindsay-lohan-and-ronson-are-lesbians/&h=408&w=450&sz=44&tbnid=aIP1Kv9RDY9udM::&tbnh=115&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dsamantha%2Bronson%2Band%2Blindsay%2Blohan&usg=__YBCsqXbzDQDKagSp5GMCfP2qgDc=&ei=ciXqSemVEI6RsAbfkt2RBw&sa=X&oi=image_result&resnum=7&ct=image.
Οι κακίες της free Sunday στις 19.4.09 επιστρέφονται ως λεσβοφοβικές και ετερο-κανονιστικές. Ευαγγελία Βλάμη