20 Μαΐ 2009

Φιλί λεσβιών "νοικοκυρών"

Καυτό φιλί μεταξύ δύο ''Απεγνωσμένων Νοικοκυρών''


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις θαυμάστριες-ες της σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση».
Η Σούζαν Μάγιερς, κατά κόσμον Τέρι Χάτσερ, αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την Γκαμπριέλ Σολίς, δηλαδή την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια.
Το επίμαχο επεισόδιο προβλήθηκε χθες στην αμερικανική τηλεόραση, όπου εκτυλίσσεται ο 5ος κύκλος του επιτυχημένου σήριαλ.
Η Χάτσερ εκμυστηρευόταν στις φίλες της ότι τη φίλησε μία λεσβία δασκάλα. Τότε, η Λονγκόρια την αιφνιδίασε με όχι ένα αλλά δύο φιλιά, για να διαπιστώσει αν η γειτόνισσά της είναι … λεσβία.
Η σέξι Εύα Λονγκόρια είχε πει για την καυτή σκηνή στο περιοδικό US magazine: «Φιλάω τέλεια. Η Τέρι δεν έπρεπε να ανταποκριθεί, έτσι ήταν απλά εκεί και εγώ έπρεπε να κάνω όλη τη δουλειά».
Οι φαν της σειράς είναι προϊδεασμένες-οι ότι σε αυτό τον κύκλο κάποια από τις βασικές πρωταγωνίστριες θα σκοτωθεί. Αυτή αναμένεται να είναι η Νικόλ Σέρινταν, η «Έντι Μπριτ», η οποία έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη σειρά.

Το άρθρο το βρήκαμε στις 16.3.09 στο http://www.zougla.gr/news.php?id=29180
Το φιλί μεταξύ γυναικών θεωρείται σέξυ επειδή είναι η νούμερο ένα ανδρική φαντασίωση. Επιθυμούν είτε να βλέπουν είτε να συμμετέχουν σε ερωτικές συνευρέσεις γυναικών. Το επεισόδιο δεν το είδαμε αλλά "καυτό" φιλί με τα μάτια ορθάνοιχτα, δεν νοείται. Ευαγγελία Βλάμη