19 Μαΐ 2009

Η γυναικοκτονία συνεχίζεται

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλλιθέα

Νέος άντρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε σκοτώνοντας το ένα παιδί του και τραυματίζοντας σοβαρά το δεύτερο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 26χρονη σύζυγος βρέθηκε μαχαιρωμένη στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οικογένειας που βρίσκεται επί της οδού... στην Καλλιθέα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης 40χρονος σύζυγός της και το ένα παιδί του ζευγαριού, δύο ετών, βρέθηκαν νεκροί στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας. Το άλλο παιδί τριών ετών μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, ο άνδρας άφησε σημείωμα, με το οποίο ζητούσε εκείνος και τα δύο αγόρια του να ταφούν μαζί στην Ηλεία- τόπο καταγωγής του- και η γυναίκα του σε άλλη τοποθεσία, στον ίδιο τάφο με τη μητέρα της.
Διενεργείται προανάκριση

Οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Καλλιθέα

Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς και ένα αγοράκι βαρύτατα τραυματισμένο εκτυλίχθηκε στις 18.5.09, στις 15.20μμ, στην οδό ...., στην Καλλιθέα.

Ένας πατέρας, 40 ετών, σκότωσε την 26χρονη σύζυγό του χτυπώντας τη με μαχαίρι στο λαιμό, στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους, που βρίσκεται στον 5ο όροφο και στη συνέχεια, πήδηξε στο κενό, αγκαλιά με τα δύο ανήλικα αγόρια τους, τριών και δύο ετών.
Και οι τρεις έπεσαν στην ταράτσα διπλανού τριώροφου κτηρίου με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο ο 40χρονος και το δίχρονο αγοράκι, ενώ ο τρίχρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με την Αστυνομία, άφησε στο σπίτι σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους της ενέργειάς του.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.


Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πριν λίγες μέρες, άλλος σύζυγος σκότωσε την πρώην γυναίκα του, αν και 80χρονος ετοιμοθάνατος! Πήγε να τον δει, η 78χρονη πρώην σύζυγος, επειδή ήταν στα τελευταία του και αυτός τη σκότωσε. Οι γυναίκες στο πατριαρχικό μυαλό των ανδρών συνεχίζουν να αποτελούν αντικείμενα της ιδιοκτησίας τους και ο παραλογισμός τους κορυφώνεται με το να τις σκοτώνουν κατά βούληση και τα ΜΜΕ μαζί με τα δικαστήρια να αθωώνουν τους δράστες. Ευαγγελία Βλάμη