19 Μαΐ 2009

Η Σίνθια Νίξον νυμφεύεται την Κριστίν Μαριόνι.

Καλά στέφανα για τη Σίνθια Νίξον

Αρραβωνιάστηκε την καλή της καρδιάς της η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, που έγινε παγκοσμίως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της ως Μιράντα στο «Sex and the city».
Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τον αρραβώνα της με την Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία είναι μαζί από το 2003, χρονιά κατά την οποία χώρισε από το σύζυγό της Ντάνι Μόουζες, με τον οποίο έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.
Η Νίξον γνωστοποίησε τον αρραβώνα της κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης για τα δικαιώματα των Lbtiq «Αγάπη, ειρήνη και γάμος: Αγώνας για την ισότητα στη Νέα Υόρκη».

Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, υποστηρίζουν το έργο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Ντέιβιντ Πάτερσον ώστε να εισαχθεί νέο νομοσχέδιο σχετικό με το δικαίωμα στο γάμο μεταξύ λεσβιακών ζευγαριών.


Το άρθρο το βρήκαμε στην εφημερίδα city press στις 19.5.09 γραμμένο από την Μαρία Προκοπίου στο http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=66694.
Όλο και περισσότερες γνωστές λεσβίες αποφασίζουν να τελέσουν γάμο με την συντοφισσά τες. Περιμένουμε να δούμε οι ελληνίδες διάσημες (κρυφές) λεσβίες να κάνουν παρόμοιες κινήσεις, με αυτό τον τρόπο θα στηρίξουν πρώτα τον τρόπο της ζωής τις αλλά κυρίως θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση της λεσβιακής κοινότητας. Δεν ξεχνάμε ότι πολλές από αυτές ζουν είτε με την ψήφο είτε με χρήματα της κοινότητας. Στην Ελλάδα είμαστε πολλές (λεσβίες) αλλά είμαστε κρυφές. Ευαγγελία Βλάμη