22 Ιουν 2009

Κέρδη απο τον ΛεΠΑΤ γάμο

Η νομιμοποίηση του ΛεΠΑΤ γάμου στην Αμερική θα αύξανε την οικονομία κατά 9.5 δισεκατομμύρια δολάρια

Μια έρευνα που έκανε το ινστιτούτο Williams στην Αμερική υπολόγισε πως η νομιμοποίηση του γάμου των ΛεΠΑΤ ζευγαριών σε όλα τα κράτη-Πολιτείες της Αμερικής, θα είναι μια επικερδής κίνηση.

Το ινστιτούτο που έκανε τη έρευνα για το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, είπε πως αν νομιμοποιούνταν ο ΛεΠΑΤ γάμος σε όλα τα κράτη-Πολιτείες της Αμερικής, κι αν αποφάσιζαν περίπου τα μισά από όλα τα ΛεΠΑΤ ζευγάρια που συζούν να τελέσουν γάμους, αυτό μεταφράζεται σε 390.000 γάμους.

Τα ΛεΠΑΤ ζευγάρια αναμένεται να ξοδέψουν 34% λιγότερο από ότι τα στρέιτ ζευγάρια. Τα έσοδα από το γαμήλιο γεύμα, τις φωτογραφίες, βίντεο και τα δώρα θα ήταν αξιοσημείωτα.

Βασιζόμενο στις λεπτομέρειες που έδωσε το ινστιτούτο Williams το πρακτορείο ειδήσεων Forbes υπολόγισε πως αν τα μισά ΛεΠΑΤ ζευγάρια από τα υπάρχοντα τελέσουν γάμους, η βιομηχανία γάμου θα κερδίσει 9.5 δισεκατομμύρια δολάρια

Αυτή την στιγμή ο ΛεΠΑΤ γάμος ισχύει στη Μασαχουσέτη, στο Κονέκτικατ, στην Μέιν, στην Βερμόντ, στην Αιόβα και το Νιού Χαμσάιρ.

Το άρθρο το βρήκαμε στις 17.6.09 γραμμένο από τον Nell Frizzell στο http://www.pinknews.co.uk/news/articles/2005-12854.html