30 Αυγ 2009

Αμφισεξουαλική η Χέιντεν Πανετιέ

«Δεν είμαι λεσβία, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα Τζολί - Αλμπα»

Η Χέιντεν Πανετιέ-Hayden Panettiere έχει ιδέες ξεκάθαρες και πάντα έτοιμες απαντήσεις. Η 18χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Ηρωες» δεν πτοείται από τις φήμες που λένε ότι ελκύεται ερωτικά και από άντρες και από γυναίκες. Μάλιστα τολμάει να πει και τις προτιμήσεις της. «Δεν είμαι λεσβία, αλλά αν ήταν να διαλέξω γυναίκα ερωτική παρτενέρ, θα ήθελα την Αντζελίνα Τζολί, την Τζέσικα Αλμπα ή τη Σαρλίζ Θέρον».

Η πρωταγωνίστρια, που αποδεικνύεται πολύ άνετη, έχει σχέση με τον ηθοποιό Μίλο Βεντιμίλια, που τον έχει παρουσιάσει στην οικογένειά της, η οποία της έδωσε το πράσινο φως να τον κάνει και άντρα της, αν επιθυμεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο 13χρονος αδελφός της Πανετιέ, ο Τζέισον, δήλωσε ότι ο Βεντιμίλια είναι πολύ κουλ τύπος, γι’ αυτό και οι γονείς τους δεν έδωσαν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι την περνάει δώδεκα χρόνια. Ο Μίλο μπήκε στη ζωή της Χέιντεν αμέσως μετά το χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της Στέφεν Κολέτι.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 15.5.08 στην εφημερίδα Εσπρέσσο, γραμένο από την Κάτια Γιαπαλάκη στην http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=702617&pg=2