14 Οκτ 2009

Ερωτηματολόγιο προς την υποψήφια προεδρίνα-ους της ΝΔ

Επιστολή ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου στην υποψήφια-ους Πρόεδρο ΝΔ
13 Οκτ 2009

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου της ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου θα στέλνει σε όλες-ους όσες-οι δηλώνουν υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατία το ακόλουθο πολιτικό ερωτηματολόγιο. Για αυτήν την πρωτοβουλία έχουν ενημερωθεί 32 ελληνικά ΜΜΕ. Η επιστολή έχει ήδη σταλεί στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη (13/10) και στον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο (14/10), που έχουν δηλώσει επισήμως υποψηφιότητα. Οι απαντήσεις θα δημοσιεύονται αμέσως μετά τη λήψη τους.
Προς την καιτους κ.κ. υποψηφίους Προέδρους της ΝΔ

[...]

Αξιότιμη Κυρία, Κύριοι
Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και λόγω της κοινής βούλησης-δέσμευσης των υποψηφίων για ευρύ πολιτικό διάλογο, σας αποστέλλουμε το κάτωθι ερωτηματολόγιο. Μπορείτε να απαντάτε μονολεκτικά ή ταυτόχρονα με τη μονολεκτική σας απάντηση να επεξηγήσετε σύντομα τη θέση σας. Αυτή η πρωτοβουλία έχει ήδη γίνει γνωστή σε 32 ελληνικά ΜΜΕ και οι απαντήσεις σας θα κοινοποιούνται σε αυτά και θα δημοσιεύονται αμέσως από τα blogs και τις εκπομπές στο ..., που συνεργαζόμαστε.


Το ερωτηματολόγιο στέλνεται σε όλες-ους όσες-οι δηλώνουν επισήμως υποψηφιότητα, στα γραφεία τους μέσω courier και ηλεκτρονικά. Παρακαλείσθε όπως απαντήσετε είτε στην παραπάνω ταχυδρομική διεύθυνση είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (προτιμάται, για λόγους ταχύτητας). Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με την ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου ή απευθείας με τον υπογράφοντα τηλεφωνικώς.
Με εκτίμηση,
Ο Γ.Γ. ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου,

[...]

Δ/Δικαιώματα
Είστε υπέρ της εισαγωγής θετικών μέτρων για όλες τις ομάδες που υφίστανται διακρίσεις (π.χ. γυναίκες, Ρομά κλπ.);
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

Είστε υπέρ της ίδρυσης Συνταγματικού Δικαστηρίου;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

Είστε υπέρ της επέκτασης του Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης στα άτομα του ιδίου φύλου;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

Είστε υπέρ της απονομής ελληνικής ιθαγένειας στις μετανάστριες-ες β’ γενιάς;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

Συμφωνείτε με το γαλλικό νόμο κατά τον οποίο εάν μία χρήστρια-ης του Διαδικτύου κατεβάσει 3 φορές παρανόμως έργα καλυπτόμενα από πνευματικά δικαιώματα διακόπτεται η σύνδεσή της, δεδομένων των προβλημάτων προστασίας ιδιωτικότητας που δημιουργούνται;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ