15 Δεκ 2009

Έσυρε ανήλικη από το αυτοκίνητό του

Έσερνε 16χρονη δεμένη από το αυτοκίνητό του!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι μόλις 16 ετών όταν ένας αδίστακτος άνδρας, για να την τιμωρήσει επειδή του αντιμίλησε, την έδεσε με σκοινί από τον κοτσαδόρο του οχήματός του και την έσυρε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Πάτρας.

Το απίστευτο περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Εντρομες δεκάδες περαστικές-οι και διερχόμενες οδηγοί άκουσαν τις κραυγές πόνου και απόγνωσης του μικρού παιδιού, ενώ την αντίκρισαν πεσμένη στην άσφαλτο να σέρνεται από το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Η πρωτοφανής πράξη έκανε όλες-ους να παγώσουν, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ήταν δυνατόν κάποια-ος να συμπεριφερθεί με τόσο απάνθρωπο τρόπο σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα ο οδηγός σταμάτησε, με γρήγορες κινήσεις έλυσε το σκοινί από τον κοτσαδόρο, μπήκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή αφήνοντάς τη 16χρονη αβοήθητη στο δρόμο.

Άφωνες-οι από τη φρίκη οι μάρτυρες του περιστατικού έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν την ανήλικη, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο. Το αιμόφυρτο κορίτσι ήταν ημίγυμνο και λιπόθυμο στη μέση του δρόμου, ενώ αρκετές-οι από τις παρευρισκόμενες-ους ήταν σε κατάσταση πανικού.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατρίνες-οι διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ από την τριβή με το έδαφος είχε πάθει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών περίμενε στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει η κοπέλα και να δώσει κατάθεση, προκειμένου να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος που την υπέβαλε σε αυτό το φρικτό μαρτύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη, η οποία είναι Αθίγγανη, κατονόμασε ως δράστη ένα νεαρό ομόφυλό της ο οποίος θύμωσε μαζί της επειδή του αντιμίλησε. Παρά τις έρευνες όμως των αρχών, μέχρι αργά χθες το βράδυ ο ασυνείδητος νεαρός δεν είχε εντοπιστεί.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κορίτσι μόλις 16 χρόνων στην Πάτρα, όταν βρέθηκε να σύρεται δεμένη με σχοινί από τον κοτσαδόρο ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ένας άνδρας!

Έκπληκτες-οι οι διερχόμενες οδηγοί και πεζές-οι είδαν τον απάνθρωπο βασανισμό του ανήλικου κοριτσιού που σύρθηκε αρκετά μέτρα ημίγυμνη, πριν ο αδίστακτος οδηγός το απελευθερώσει αιμόφυρτο και λιπόθυμο στην μέση του δρόμου! Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία αναζήτησε τον νεαρό οδηγό αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Η τραυματισμένη κοπέλα που είναι ρομά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα και τα άκρα της και οι αστυνομικίνες-οι περίμεναν να συνέλθει για να της πάρουν κατάθεση, ώστε να υποδείξει τον δράστη της πρωτοφανούς κακοποίησής της.




Τα άρθρα τα βρήκαμε στις 13.12.09 στην http://eglimatikoti ta.blogspot. com/2009/ 12/16_15. html το πρώτο άρθρο και το δεύτερο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, γραμμένο από το Μανώλη Βάια στην http://www.protothema.gr/content/print.php?id=55013