31 Δεκ 2009

Η Sarah Waters θα πυροβατήσει, για την ανισότητα

Η Sarah Waters θα περπατήσει σε αναμένα κάρβουνα για μια εκστρατεία γυναικών σε θέματα ανισότητας φύλων

Η συγγράφισσα Sarah Waters πρόκειται να συγκεντρώσει χρήματα για τη γυναικεία ομάδα «The Fawcett Society» περπατώντας πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.

Η ανοιχτά λεσβία συγγράφισσα θα συμμετάσχει στο περπάτημα με γυμνά πόδια πάνω στη φωτιά, που θα ανάψει η γυναικεία ομάδα στις 4 .2. 2010 , για να βοηθήσει στη συνειδητοποίηση της αύξησης της ανισότητας των φύλων.

Μερικές-οι ακόμη υποστηρίκτριες-ες που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση είναι η πολιτικίνα του Εργατικού Κόμματος Oona King, ο Ken Livingstone και η θεατρική συγγράφισσα Tanika Gupta.

Μιλώντας στην «Diva», η Sarah δήλωσε: «Τρέμω-φοβάμαι λίγο για το περπάτημα στη φωτιά. Το να περπατώ σε αναμμένα κάρβουνα δεν είναι κάτι που το κάνω κάθε μέρα και μου αρέσει να σκέφτομαι πως είμαι ανοικτή σε νέες εμπειρίες».

«Σας λέω, είναι απολύτως ασφαλές, υπάρχει πριν μια εκπαιδευτική συνεδρία ενδυνάμωσης, έτσι αναμένω με ενδιαφέρον τη δημιουργία δεσμών-σύνδεσης με την γυναικεία ομάδα. Όλα γίνονται για μια σημαντική αιτία-λόγο, η «The Fawcett Society» κάνει μια λαμπρή εκστρατεία για τα γυναικεία ζητήματα, έτσι είναι πολύ συμπαθητικό να κάνω αυτή τη δράση για αυτές, ως αντάλλαγμα».

Για να υποστηρίξετε τη συμμετοχή της Sarah Waters σε αυτή τη δράση, πατήστε για να επισκεφτείτε της ιστοσελίδα της "http://www.sarahwaters.com".

Η τοποθεσία που η «The Fawcett Society» θα περπατήσει πάνω στη φωτιά πρέπει να δημοσιοποιηθεί πια, αλλά για να υπογράψετε, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστοχώρο της «The Fawcett Society».


Το άρθρο το βρήκαμε στις 23.12.09 και το μεταφράσαμε από την Diva στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#6237