3 Ιαν 2010

Παρενόχληση λεσβίας εργαζόμενης

Η αντιπροσωπεία πάρκων παρενόχλησε μια λεσβία εργαζόμενη.

(Σαν Ντιέγκο) Το τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Καλιφόρνια δημιουργεί μια ομάδα εργασίας για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα ισότητας τις λεσβίες και τις ετερό γυναίκες υπαλλήλους του.

Οι αξιωματικοί πάρκων είπαν την Πέμπτη, πως η κίνηση αυτή είναι μέρος μιας διευθέτησης με μια λεσβία δασοφύλακα πάρκων, της οποίας η δίκη παρενόχλησης στη κομητεία του Σαν Ντιέγκο, μπήκε στο αρχείο.

Η Jennifer Donovan υποστήριξε ότι συνάδελφοι της, τοποθέτησαν άσεμνα σκίτσα, άφησαν ένα εσώρουχο και παιχνίδια του σεξ- sex toys, στο ντουλάπι της κατά τη διάρκεια των έξι ετών που εργάστηκε στο SAN Onofre και τις παραλίες της πολιτείας San Clemente.

Η πληρεξούσιά της, Wendy Musell (Myoo-sell'), είπε πως ζήτησε την δημιουργία μιας επιτροπής διευθέτησης που θα παρακολουθεί-ελέγχει τα θέματα στρατολόγησης και ισότητας για τις ΛεΠΑΤ και τις ετερό γυναίκες. Η επιτροπή επίσης θα ελέγχει και θα βελτιώνει τις διαδικασίες ίσων ευκαιριών απασχόλησης.

Η επιτροπή πάρκων δεν αναγνώρισε οποιεσδήποτε αδικίες-λάθη.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 18.12.09 και το μεταφράσαμε, από την http://www.365gay.com/news/ca-parks-agency-settles-lesbian-harassment-suit/