16 Ιαν 2010

Η Lady Gaga τραγουδά υπέρ του ΛεΠΑΤ γάμου

Η Lady Gaga θα φιλοξενηθεί σε μια φιλανθρωπική γιορτή για το ΛεΠΑΤ γάμο στις 16.1.10.

Η τραγουδίστρια, που θα παραλάβει το βραβείο της ΜΚΟ GLAAD (ως διασημότητα που είναι υπέρ των ΛεΠΑΤ), είπε ότι ήταν «τιμή» της, που επελέγει για να στηρίξει το σκοπό αυτό.

Η εκδήλωση «Χέρια Ψηλά για Ισότητα στο Γάμο» στην Atlantic City, του Νιου Τζέρσεϋ, θα συγκεντρωθούν χρήματα για τις τέσσερις παρακάτω οργανώσεις που παλεύουν για ίσα δικαιώματα στο γάμο, Empire State Pride Agenda, Equality Pennsylvania, Garden State Equality και The Power.

Η Lady Gaga είπε σε μια δήλωση της «Είμαι τιμή μου να είμαι σε θέση να συνεχίσω να εγείρω το ενδιαφέρον και χρήματα για αυτό το σκοπό για αυτές τις σημαντικές οργανώσεις.

«Οργανώσεις όπως αυτές εργάζονται καθημερινώς σκληρά εξ ονόματος όλων μας είτε είστε ΛεΠΑΤ ή ετερό. Τα ίσα και πλήρη πολιτικά δικαιώματα υποτίθεται ότι είναι για όλες-ους μας».

Η σταρ είπε πριν, ότι τα πάντα γι 'αυτήν είναι "ΛεΠΑΤ" και ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τις θαυμάστριες-ες της για την υποστήριξή τες.

Προσφάτως, σύμφωνα με πληροφορίες περιέλουσε με το ποτό της έναν άνδρα σε ένα club, αφότου έκανε ΛεΠΑΤφοβικές παρατηρήσεις για το φίλο της Adam Lambert.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 15.1.10 και το μεταφράσαμε από την Pink News, στην http://www.pinknews.co.uk/2010/01/15/lady-gaga-to-host-gay-marriage-gala/