14 Μαρ 2010

Ο Neal Horsley, συνελήφθη για τις απειλές του κατά του Elton Jhon

Ένας αμερικανός που συμμετέχει στην εκστρατεία κατά της άμβλωσης συνελήφθη με την κατηγορία ότι απείλησε τη ζωή του Elton John.

Ο Neal Horsley, ο οποίος είναι διαβόητος για την παραγωγή μιας ιστοσελίδας στην οποία αναφέρονταν τα ονόματα, οι διευθύνσεις και οι φωτογραφίες των γιατρίνων-ων που κάνουν αμβλώσεις, συνελήφθη την Τετάρτη στην Atlanta, Georgia.

Αυτός φέρεται να έγινε έξαλλος με τον Elton επειδή είπε ότι ο Ιησούς ήταν ένας "υπερνοήμων γκέι" σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Neal Horsley δημοσιεύσε ένα βίντεο στο YouTube με τον ίδιο να στέκεται έξω από αυτό που πιστεύεται ότι είναι σπίτι του τραγουδιστή στην Atlanta, να κρατά μια πινακίδα που έγραφε "Ο Elton John πρέπει να πεθάνει".

"Αυτό που έκανε ο Elton John, είναι ότι βεβήλωσε την εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού, βλασφημά τον Κύριο Ιησού Χριστό", λέι ο Horsley στο βίντεο.

Έχει κατηγορηθεί για τρομοκρατικές απειλές, συκοφαντίες και οτι χρησιμοποίησαι το διαδίκτυο για διάδοση των απειλών. Είναι ελεύθερος με εγγύηση και διατάχθηκε να μείνει στο σπίτι του γιου του, Nathanael Horsley.

Ο Horsely έχει προβλήματα με το νόμο από τη 2002, όταν το δικαστήριο αποφάνθηκε για την ιστοσελίδα του εναντίον της άμβλωσης: 'Nuremberg Files', ότι ξεπέρασε τη γραμμή της ελευθερίας του λόγου κάνοντας παράνομες απειλές.

Η Association Press αναφέρει ότι η κρατική επιτροπή δεοντολογίας δεν έχει κανένα αρχείο της εκστρατείας του.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 12.3.10 και το μεταφράσαμε από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/03/12/anti-abortion-campaigner-arrested-over-death-threats-to-elton-john/