14 Απρ 2010

Ο υποκριτής Alan Smith, διακινούσε παιδικό πορνό

Ο διευθυντής του σχολικού συμβουλίου της Σκωτίας που αγωνίστηκε ώστε ο Τομέας 28 να παραμείνει, ίσως αντιμετωπίσει φυλάκιση αφού διαπιστώθηκε είχε στην κατοχή του κακοποιητικές φωτογραφίες παιδιών.

Ο Alan Smith, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Scottish Association, το 2000, βρέθηκε να έχει περισσότερες από 4.000 άσεμνες φωτογραφίες παιδιών στον υπολογιστή του σπίτι του.

Παραδέχθηκε την ενοχή του, για κατοχή και διανομή πορνογραφικού υλικού.

Ο Smith συμμετείχε στη προσπάθεια "Brian Souter", ώστε να παραμείνει ο Τομέας 28. Νομοθεσία που απαγορεύει στα σχολεία να αναφέρουν-μνημονεύουν τον ομοερωτισμό.

Το 2000, ο Souter έδωσε πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες σε μια καμπάνια στη Σκωτία για να τηρηθεί η νομοθεσία. Ο Smith ήταν βασικό μέλος της εκστρατείας.

Ο Smith είχε πει: "Ενεργούμε για την προστασία των παιδιών και θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να ασκήσουμε το δημοκρατικό δικαίωμά μας για τη διαβούλευση του θέματος".

«Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη δυνητική-πιθανή βλάβη των παιδιών".

Συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Record, ένας άλλος χρήστης στο διαδίκτυο, που ονομάζεται Babylover1 είπε, πως ενδιαφερόταν για φωτογραφίες κοριτσιών και αγοριών, ενός ετών καθώς και νεογέννητων μωρών.

Είχε τεθεί ως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων στο μητρώο του δικαστηρίου του στέμματος “Paisley” και θα καταδικαστεί τον επόμενο μήνα.
Ο Smith δεν σχολίασε, ενώ ο εκπρόσωπος του Souter είπε ότι δεν θυμάται να ασχολούνται με αυτόν.

Εκπρόσωπος της ΛεΠΑΤ ΜΚΟ stonewall δήλωσε: «Η καταδίκη του Alan Smith για παιδική πορνογραφία επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι όσες-οι αντιτίθενται στη ΛεΠΑΤ ισότητα είναι συχνά υποκρίτριες-ες».


Το άρθρο το βρήκαμε στις 13.4.10 και το μεταφράσαμε, από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/04/13/section-28-supporter-faces-jail-over-child-abuse-images/