21 Μαΐ 2010

Η Courtney Love με την Kate Moss

Η Courtney Love ισχυρίστηκε πως είχε βραχύχρονη λεσβιακή σχέση με την Kate Moss

Η Courtney Love είπε σε ένα περιοδικό πως κοιμήθηκε με την Kate Moss (φωτογραφία) πριν μια δεκαετία στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η τραγουδίστρια Hole και χήρα του νεκρού τραγουδιστή Nirvana Kurt Cobain πρόσφατα άφησε υπονοούμενα πως έχει κοιμηθεί με μια γυναίκα supermodel.

Είπε στο ιρλανδικό περιοδικό Hot Press πως αυτή η γυναίκα είναι η Moss.

Είπε: «Ήταν Kate Moss. Αυτή δεν νοιάζεται.

Δεν "Είναι μια μεγάλη ιστορία για τα εγγόνια έτσι... ναι. Η Kate δεν έκανε πολλά ναρκωτικά. Ήταν απλά κάτι που συνέβη στο Μιλάνο την δεκαετία του '90.

"Συνέβη και ήταν διασκεδαστικό. Και το λέει κι ίδια, έτσι ελπίζω ότι δεν θα τρελαθεί που αποκαλύπτω το γεγονός ... Νιώθω σαν ένα τέτοιο φιλί και το λέω".

Η Love πρόσθεσε ότι η Moss ήταν μια "καλή φίλη" και αγόρασε σχεδόν το σπίτι του μοντέλου στην St John's Wood στο Λονδίνο.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με τον τραγουδιστή Bush Gavin Rossdale ενώ έβγαινε με την τωρινή σύζυγός του, Gwen Stefani.

Είπε: «Εγώ και ο Gavin βγαίναμε για οκτώ μήνες. Υπήρξε κάποια επικάλυψη στο διάστημα που, έβγαινα ραντεβού με Edward [Norton] και εκείνος με την Gwen - αλλά ποτέ όταν ήταν αρραβωνιασμένοι. Είμασταν σαν σύντροφοι που κάνουν μόνο σεξ-fu**k buddies".


Το άρθρο το βρήκαμε στις 20.5.10 και το μεταφράσαμε από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/05/20/courtney-love-claims-she-had-lesbian-fling-with-kate-moss/