23 Ιουν 2010

Η Lara Goldie αυτοκτόνησε λόγω λεσβοφοβίας

Λεσβία αστυνομικίνα κατηγόρησε συναδέλφισες-ους σε σημείωμα που άφησε πριν την αυτοκτονία της.

Μια λεσβία αστυνομικίνα που βρέθηκε νεκρή στις 12.6.10,κατηγόρησε τις συναδέλφισές-ους της στην Metropolitan αστυνομία για λεσβοφοβία και εκφοβισμό σε ένα τετρασέλιδο σημείωμα πριν αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρεται σε Δημοσίευμα της εφημερίδας Sun σήμερα, η ανοιχτά λεσβία Lara Goldie, 28 χρονών, ισχυρίστηκε προσωπικό των Δυνάμεων στην ακαδημία Hendon ήταν αντι-λεσβιακό.

Οι κατηγορίες καταλαμβάνουν μία μόνο παράγραφο της μεγάλης επιστολής αυτοκτονίας, αλλά κάνει συγκεκριμένες αναφορές οι οποίες ανάγκασαν τώρα τη Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων της Αστυνομίας Metropolitan να ξεκινήσει μια εσωτερική έρευνα.

Ωστόσο, πηγές τής Αστυνομίας Metropolitan αρνήθηκαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Επεσήμαναν επίσης ότι δεν είχαν γίνει οποιεσδήποτε καταγγελίες λεσβοφοβίας πριν το θάνατό της.

Το σώμα της Goldie βρέθηκε να κρέμεται στο σπίτι της στη Hackney, στο Ανατολικό Λονδίνο, στις 10:30 π.μ. την Κυριακή από μια γειτόνισσα.

Εκπρόσωπος της Met, δήλωσε: «Ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Είναι τραγικό το γεγονός ότι μια νεαρή αξιωματικίνα πέθανε.

"Σε αυτή τη θλιβερή και δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της, τις φίλες-ους και τις συναδέλφισες-ους."


17.6.10