21 Ιουλ 2010

Το Coronation Street, με λεσβιακή πλοκή με την Brooke Vincent

Η ηθοποιός Brooke Vincent στο σόου “Coronation Street” είπε πως ο χαρακτήρας της θα παραμείνει ως λεσβία, αντί να είναι μια "φάση".

Παίζει η έφηβη Sophie Webster στο σόου, η οποία άρχισε μια σχέση με την καλύτερη της φίλη Sian Powers, την οποία υποδύεται η Sacha Parkinson.

Το λεσβιακό ρομάντζο, είναι από τις πρώτες μακροχρόνιες σαπουνόπερες, σύντομα θα εμφανισθεί από τον Ryan Connor (Ben Thompson).

Μιλώντας για αυτό σήμερα, η Vincent ρωτήθηκε το κατά πόσον η σεξουαλικότητα του χαρακτήρα της είναι απλώς "μια φάση είναι θα περάσει".

Εκείνη απάντησε: "Όχι. Στη συνέντευξη της ιστορίας του λεσβιακού ρομάντζου, ήθελαν να επισημάνω ότι δεν επρόκειτο για μια φάση, επειδή δεν είναι απλώς μια φάση για τις περισσότερες.

"Θέλαμε να το παίξουμε αληθινό πραγματικά και όπως είναι συνήθως. Έχετε στερεότυπα για το τι είναι λεσβία και δεν είναι πάντα έτσι".

Και πρόσθεσε: "Εσείς απλά θα δείτε όλα τα σκαμπανεβάσματα της. Απλά μείνετε συντονισμένες".

Το “Coronation Street” δεν είχε καμιά λεσβιακή πλοκή μέχρι το 2003, παρά την πληθώρα των λεσβιών θαυμαστριών που το υποστηρίζουν.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 20.7.10 και το μεταφράσαμε, από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/07/20/lesbian-coronation-street-plot-not-a-phase
/