11 Νοε 2010

Δήμαρχοι στην Αθήνα και την Τήλο

Αφού είμαστε στον δεύτερο γύρω των δημοτικών περιφερειακών εκλογών, όσες ψηφίζουν στην Αθήνα ας ρίξουν μια ματιά στις παρακάτω δηλώσεις του κ. Καμίνη με τον συνδυασμό "Δικαίωμα στην Πόλη", που απαντά για το τι πρόκειται να κάνει για τις LGBTIQ σε όποια θέση κι αν βγει, στο εδώ βίντεο



Οι πολίτισες της Τήλου ψήφισαν για 5η τετραετία τον Δήμαρχο Αναστάσιο Αλιφέρη με το συνδυασμό "Τήλος 21ος αιώνας" που εξασφάλισε το 63,59% των ψήφων.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Δήμαρχο για άλλη μια φορά, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον όσων κατοικούν στην Τήλο.

Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τήλο, αύξηση των μόνιμων κατοίκων, δύο ΧΙΤΑ, καλοί δρόμοι, δημιουργία νέου μουσείου παλαιο-νεολιθικής εποχής, κοινοτικό πλοίο για την μεταφορά κατοίκων και επισκεπτριών, προστασία του περιβάλλοντος, τέλεσε γάμο σε ένα λεσβιακό και γκέι ζευγάρι, είναι λίγα από αυτά που ήδη έχει κάνει, προσπαθεί να πετύχει το μεταφορικό ισοδύναμο ώστε να χαμηλώσει πολύ το κόστος μεταφοράς από και προς την Τήλο και πάρα πολλά άλλα.

Τι άλλο να πούμε, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε μια ακόμη πετυχημένη θητεία.

Ευαγγελία Βλάμη