5 Νοε 2010

Η καθηγήτρια Lloyd-Jones κατηγορείται για σχέσεις με τις μαθήτριές της

Καθηγήτρια διερευνάται ότι ξεπέρασε τη σχέση της με τις μαθήτριές της

Μια καθηγήτρια από την Ουαλία είναι το αντικείμενο μιας επίσημης έρευνας αυτό το μήνα, αφότου είχε κατηγορηθεί για ανάρμοστες σχέσεεις με μαθήτριες.

Η Debbie Lloyd-Jones, στην κομητεία Caerphilly, η οποία μοιράστηκε ένα ντους με μερικές από τις μαθήτριές της και έστειλε σε μια από αυτές πάνω από 1.100 κείμενα, όπως υποστηρίζεται.

Η Lloyd-Jones, αρνείται ότι έχει ακατάλληλες σχέσεις με τις μαθήτριες ηλικίας 13 έως 16.

Σύμφωνα με το BBC, στην ακρόαση είπαν ότι η κ. Lloyd-Jones, αγόρασε αρκουδάκια, αρώματα και κοσμήματα για τις μαθήτριες στο σχολείο της. Κατηγορείται πως έστειλε σε δύο έφηβες γραπτά και online μηνύματα λέγοντας ότι τις αγαπούσε.

Ο Huw Roberts, παρουσιάζοντας την υπόθεση εναντίον της, δήλωσε: «Η κ. Lloyd-Jones, έκανε ντους και ενεπλάκει σε ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ οι μαθήτριες χρησιμοποιούσαν το ντους.
Ισχυρίστηκε ότι η Lloyd-Jones, αγόρασε δώρα για δύο κορίτσια και τις ονόμασε ως Μαθήτρια Α και Β. Ο Roberts είπε: « Ζήτησε από τις μαθήτριες να αποκρύψουν αυτά τα δώρα από τους γονείς τις"

Ο πρώην διευθυντής του σχολείου, ο Chris David, παρέπεμψε την υπόθεση στο φως μετά από καταγγελίες των γονειών.

Η Lloyd-Jones, αρνείται ότι είχε ακατάλληλες σχέσεις με έφηβες ηλικίας 13 έως 16.

Είπε: «Οι γονείς, είπαν πως τα αρκουδάκια και τα μπρελόκ δόθηκαν κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού ταξιδιού. Στην Μαθήτρια Β δόθηκαν επίσης 20 λίρες να τις χρησιμοποιήσει στο κινητό της.

"Το να δώσει σκοπίμως ένα δώρο προς τις μαθήτριες είναι μεγάλο λάθος. Ένα μέλος του προσωπικού μου είπε ότι ενοχλήθηκε με την κ. Lloyd-Jones, που ήταν παραπάνω από φιλική σε μια μικρή ομάδα των κοριτσιών".

Μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2007, η κα. Lloyd-Jones, έστειλε στην Μαθήτρια Β 1.124 γραπτά μηνύματα, 25 εικονομηνύματα και 44 τηλεφωνικές κλήσεις.

Η κα. Lloyd-Jones, αρνείται τις κατηγορίες.


Την είδηση την βρήκαμε στις 4.11.10 και την μεταφράσαμε από την Diva στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7324