21 Νοε 2010

Η Lovescotland.com καλεί τις θαυμάστριες της Lip Service

Η Lovescotland.com καλεί τις θαυμάστριες της σειράς Lip Service στη Γλασκώβη

Μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τουρισμό προσφέρει ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου 14.2.11 στη Γλασκώβη που συμπίπτει με το φινάλε της σειράς, από το BBC3.

Η σειρά, η οποία παρακολουθείται από μισό εκατομμύριο τηλεθεάτριες κάθε Τρίτη βράδυ, και ένα επιπλέον 1,5 εκατομμύριο μέσω της iPlayer του BBC, παρακολουθεί τη ζωή και τις αγάπες μιας ομάδας εικοσάχρονων λεσβιών που ζουν στη Γλασκώβη.

"Πολύ συχνά, όταν βλέπουμε τη Γλασκώβη στην οθόνη εμφανίζεται ως σκοτεινή και βρώμικη, κάτι που απλά δεν είναι αλήθεια", λέει η Ruth Cochrane, ιδρύτρια της “Αγαπώ τη Σκωτία -
Lovescotland”, μία εταιρεία με έδρα στο Εδιμβούργο η οποία διοργανώνει λεσβιακές εκδρομές και εορταστικές τελετές Συμφώνων Συμβίωσης στη Σκωτία.

Η σειρά "Lip Service” αναδεικνύει την αρχιτεκτονική ομορφιά της πόλης μας μαζί με την συναρπαστική κοσμοπολίτικη ζωή της, σκεφτήκαμε πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση της Γλασκώβης σε ένα ολοκαίνουργιο κοινό», πρόσθεσε.

Η εταιρεία προσφέρει διαμονή δύο νύχτες, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια καθώς και ελεύθερη είσοδο σε λεσβιακά κλαμπ της Γλασκώβης.


Την είδηση την βρήκαμε στις 16.11.10 και την μεταφράσαμε από το περιοδικό Diva στην
http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7655