9 Δεκ 2010

Η Oprah Winfrey δήλωσε πως δεν είναι λεσβία

«Δεν είμαι λεσβία», λέει δακρυσμένη Oprah Winfrey

Los Angeles (Reuters) – Δακρυσμένη η Oprah Winfrey διέψευσε πως είναι λεσβία, λέγοντας ότι οι διαρκείς φήμες για στενή σχέση της με μια φίλη της είναι ενοχλητικές, “επειδή αυτό σημαίνει ότι κάποια μπορεί να σκεφτεί πως λέω ψέματα".

Η επιρροή επέφερε η εκπομπής της που απευθύνεται στην 20χρονη σχέση της με την Gayle King, και τον ως τώρα σύντροφό της Stedman Graham, σε μια συναισθηματική συνέντευξη με την δημοσιογράφισα Barbara Walters που θα εμφανιστεί στο τηλεοπτικό κανάλι ABC, σήμερα 9.12.10.

"Είναι η μητέρα που δεν είχα ποτέ. Είναι η αδελφή όλες θα θέλαμε. Είναι η φίλη που όλες αξίζουν. Δεν ξέρω ένα καλύτερο πρόσωπο", δήλωσε η Winfrey για την King, προσπαθόντας να σταματήσει τα δάκρυά της.
«Αυτή η δήλωση με κάνει να κλαίω γιατί σκέφτομαι πως πιθανά δεν της το είπα ποτέ. χαρτομάντηλα παρακαλώ", πρόσθεσε.

Η King και η 56χρονη Winfrey, συναντήθηκαν όταν εργάζονταν σε ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Βαλτιμόρης τη δεκαετία 1980 και είναι αχώριστες επαγγελματικά και προσωπικά, υποδαυλίζοντας πολλά σχόλια στα ΜΜΕ πως είναι λεσβίες.

"Δεν είμαι λεσβία. Δεν είμαι κανενός είδος λεσβία», είπε Winfrey Walters, σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στις 8.12.10. "Και η αιτία για την οποία ενοχλούμαι είναι επειδή αυτό σημαίνει ότι κάποια μπορεί να σκεφτεί ότι είμαι ψεύτρα”. Αυτή είναι η νούμερο ένα. Η νούμερο δύο είναι ... γιατί να θα θέλετε να το κρύψω; Αυτός δεν είναι ο τρόπος της η ζωής μου".

Η Winfrey, της οποίας την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή παρακολουθούν εκατομμύρια θεατών στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες 145 χώρες, είπε ο επιχειρηματίας Stedman Graham που είναι ακόμα ο εραστής της και σύντροφός της για παραπάνω από 20 χρόνια που είναι μαζί, παρά το γεγονός ότι τώρα πια σπάνια εμφανίζονται δημόσια μαζί.

«Κατέβαλα συνειδητή προσπάθεια όλο το 2003, 2004 να σταματήσω τις δημόσιες εμφανίσεις μου με τον Stedman», είπε.

Αλλά αρνείται τις υπόνοιες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, είπε για τον Walters πως είναι "η αγάπη, ο εραστής, ο άνδρας, ο συνεργάτης, ο σύντροφος" της ζωής της.

Η Winfrey εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης, OWN, τον Ιανουάριο σε μια συνεργασία με την Discovery Communications. Θα τελειώσει την τηλεοπτική της εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι ABC τον Μάιο 2011 μετά από 25 χρονιές.


Την είδηση την βρήκαμε στις 9.12.10 και την μεταφράσαμε από την Reuter γραμμένη από την Jill Serjeant στην http://us.mobile.reuters.com/article/idUSTRE6B751620101208?feedType=nl&ca=rdt