21 Ιαν 2011

Ενισχύουμε την ILGA στην καταγραφή διακρίσεων

Αγαπητές φίλες,

Αυτή την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 θα ξεκινήσει η εγγραφή της νέας μας έκδοσης “Η ισότητα Ομάδας - The Equality Pod", η οποία πρόκειται να διερευνήσει το θέμα της προτεινόμενης οδηγίας της Ευρ. Ένωσης κατά των διακρίσεων και αναζητούμε επειγόντως 3-4 πρόσωπα από χώρες της Ευρ.Ένωσης που έχουν βιώσει διακρίσεις σε τομείς όπως η πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, στην εκπαίδευση, στη στέγαση, στην υγειονομική περίθαλψη ή και την κοινωνική προστασία, στους τομείς που καλύπτονται από την προτεινόμενη οδηγία.

Αν σας αρνήθηκαν ποτέ παροχή αγαθών ή και υπηρεσιών, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού σας, ή έχετε πέσει θύμα διακρίσεων στη στέγαση, στην εκπαίδευση, στην υγειονομική περίθαλψη ή στην κοινωνική προστασία, παρακαλούμε ενημερώστε μας! Χρειαζόμαστε προσωπικές ιστορίες που να απεικονίζουν διακρίσεις που υφίστανται σήμερα και να υποστηρίξουν τα αιτήματα για τη νέα οδηγία της ΕΕ κατά των διακρίσεων. Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα σε πρόσωπα που νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι σε θέση ή πρόθυμες να μας βοηθήσουν.


Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

Παρακαλώ επικοινωνήστε: juris@ilga-europe.org


Την είδηση την βρήκαμε στις 21.1.11 και την μεταφράσαμε από την ILGA http://www.facebook.com/#!/notes/ilga-europe/urgent-appeal-for-testimonies/10150089115401893