14 Φεβ 2011

Η τρομάρα του ΕΣΡ

Η τρομάρα του ΕΣΡ

Για πολλοστή φορά το ΕΣΡ τρόμαξε και αποτροπίασε με τα φιλιά.

Αυτή την φορά με το νέο βίντεο κλίπ της Kylie Minogue "All the lovers", έτριξαν κόκκαλα προγονισών ηγέρθει το ήθος και το έθος, όταν το είδε στο
τηλεοπτικό σταθμό MAD και MTV Greece και έβαλε πρόστιμο.

Η ιστορία του ΕΣΡ είναι μεγάλη ξεκίνησε με τις τσίχλες και το λεσβιακό φιλί, πέρασε στο κλείσιμο μιας λεσβιακής και γκέι δεκαπεντάχρονης εκπομπής στο ραδιοφωνικό δημοτικό σταθμό Ν. Ηρακλείου, πέρασε στο φιλί στη σειρά του κ. Παπακαλιάτη στο τηλεοπτικό σταθμό Mega κάνοντας μια παύση μετά την παράσταση Ρουσλάνα στην Λυρική Σκηνή ξέσπασε στην Strela του κ. Κούτρα (στην εκπομπή της κας. Μαρίας Μπακοδήμου και του κ. Φώτης Σεργουλόπουλου "Φώτης και Μαρία" στον τηλεοπτικό σταθμό Star) και επειδή το σπορ άρεσε στο ΕΣΡ είπε να το εξαπλώσει όπου και όσο μπορούσε. Η ανικανότητα των πολιτικών να εφαρμόσουν την ισότητα και να καταργήσουν ετεροσεξιστικές αντιλήψεις, μας οδήγησε στην φοβία απέναντι στις Lgbtiq.

Εισπρακτικό κόλπο είπαν κάποιες, φοβία απέναντι στην Lgbtiq κοινότητα είπαν άλλες και το ίδιο το ΕΣΡ σε σκεπτικό αποφάσεως του έχει ισχυριστεί πως υπερασπίζεται μόνο την αναπαραγωγική διαδικασία. Την θρησκευτική δηλαδή αντίληψη πως το μόνο σεξ που μπορεί να υπάρξει είναι το αναπαραγωγικό.

Θα πρέπει να υπάρξει ένα έλεγχος προς το ΕΣΡ για το κατά πόσον νομιμοποιείται να βάζει πρόστιμα σε φιλιά που τόσο το Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και η ανεξάρτητη αρχή Συνήγορος της Πολίτισας-η έχουν αποφανθεί ότι είναι πέρα για πέρα νόμιμα.

Όσες θέλετε να δείτε το βίντεο κλιπ πατήστε εδώ