27 Φεβ 2011

Για το σεισμό στην Ν.Ζηλανδία φταίνε οι λεσβίες

Ο σεισμός στην Ν. Ζηλανδία είναι εκδίκηση για την πόλη εξ αιτίας των "πιο άσχημων λεσβιών", λέει η ιστοσελίδα

Ο καταστροφικός σεισμός στην πόλη Christchurch της Νέας Ζηλανδίας είναι υπαιτιότητα των λεσβιών, σύμφωνα χριστιανική ιστοσελίδα που έχει έδρα στις Ην. Πολιτείες.
Η πόλη υπέστη επικό σεισμό πριν μερικές μέρες, στον οποίον σκοτώθηκαν άνθρωποι και καταστράφηκαν κτίρια. Είναι ο δεύτερος ισχυρός σεισμός που έπληξε την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας σε έξι μήνες και μια θανατηφόρα φυσική καταστροφή της χώρας στα 80 χρόνια.

Ωστόσο, παρά τη παγκόσμια συμπάθεια, η ChristchurchQuake.Net με έδρα τις Ην, Πολιτείες, ισχυρίστηκε πως, είναι εκδίκηση του Θεού για τον τρόπο ζωής και των δράσεων των Lgbtiq.

Μέσα σε λίγες ώρες από την τρομακτική καταστροφή : "... χτύπησε την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας πριν την έναρξη της εβδομάδας των λεσβιών και πούστηδων. Ο σεισμός ήταν μια προειδοποίηση από το Θεό -"πως απέχει από το δαίμονά σας, από τη βία σας και από τη διαστροφή σας"".

Και συνεχίζει:.. "Η πόλη
Christchurch δρύθηκε από μια ομάδα αφοσιωμένη στην Αγγλικανική εκκλησία, η οποία έχτισε μια νέα πόλη με καθεδρικό ναό στο κέντρο της Ήθελε να χτίσει μια πόλη όπου ο Θεός ήταν στο κέντρο της ζωής της, σωματικά και πνευματικά, ακόμη και το όνομα της πόλης αντανακλά την πρόθεσή της.

"Πέντε γενιές αργότερα, η πόλη επέλεξε να ανεχθεί 12χρονα κορίτσια να εργάζονται στο σεξ στους δρόμους της - το αποτέλεσμα της νομοθεσίας που επιβλήθηκε στην Ν.Ζ από την κυβέρνηση της Helen Clark, από τη στιγμή που συνέβη, (σε μια πόλη με την πνευματική κληρονομιά της Christchurch!), ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν υπάρξει μια προειδοποίηση από ψηλά.

"Η προειδοποίηση ήρθε τελικά το Σεπτέμβριο του 2010, πριν καταστραφεί ό,τι είχε προγραμματιστεί για την Εβδομάδα, η μεγάλη γιορτή της σκόπιμης και υπολογισμένης ύβρεως προς το Θεό. Η L & P εβδομάδα, δηλαδή η εβδομάδα Λεσβιών και πούστηδων. Η "μεγάλη" στιγμή της εβδομάδας, η δημόσια εμφάνιση επίδειξη διαστροφής της κάμψης της ταυτότητας του κοινωνικού φύλου στις διακοπές της βιβλικής Νέας Χρονιάς.

"Θέλετε πραγματικά να βάλετε σε πειρασμό τη μοίρα και να διακινδυνεύσετε έναν ακόμη σεισμό; Το πρωί του σεισμού στην Christchurch ήταν το ξεκίνημα της Lgbtiq Εβδομάδας Σκι. Η επικεφαλίδα της εβδομάδας ήταν ένα πάρτυ, παρουσιάζοντας δύο από τις πιο άσχημες και πιο butch λεσβίες της Νέας Ζηλανδίας ως το κύριο γεγονός στην Queenstown. Τώρα η περιοχή Oxford Street, γέμισε-βουίζει από λεσβίες και γκέι, μεταξύ της CBD και της Kings Cross "

Φυσικά, η ιστοσελίδα- και τα σχόλιά της - έχουν καταδικαστεί διεθνώς.

"Το σύνολο της ιστοσελίδας, είτε κάποιο αρρωστημένο αστείο είναι ή ένα ανησυχητικό σημάδι μισαλλοδοξίας και ακραίου φανατισμού", ανέφεραν.

"Αυτό το είδος φοβικής συμπεριοφοράς προέρχεται γενικά από θρησκευόμενες ανθρώπους που υπογράφεται από την Mid-Western των Ην. Πολιτειών, όπου το πλαίσιο του προβληματισμού της είναι ο φόβος για το τέλος του κόσμου», είπε στην ιστοσελίδα ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Massey, Peter Lineham.

"Έχει τις ρίζες της σε έναν φόβο αυτού που βλέπουν ως μια σειρά δεινών που καταστρέφουν αυτό που φαίνεται οι ίδιες να απολάμβαναν τον 19 αιώνα ως ένα ξεχωριστό είδος του κόσμου. Βλέπουν τις Lgbtiq ως απειλή για την οικογενειακή ζωή και φοβούνται ιδιαίτερα τις λεσβίες, καθώς για τις λεσβίες η υποταγή σε μια ανδρική φιγούρα εξουσίας δεν υπάρχει".


Την είδηση την βρήκαμε στις 24.2.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8035