6 Φεβ 2011

Ο γιός της λεσβίας κας. Wahls είναι περήφανος για τις μητέρες του

Ένας έφηβος από την Αϊόβα έχει προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο μετά από την δημόσια υπεράσπιση για τις λεσβίες μητέρες του.

Ο 19χρονος Zach Wahls διατύπωσε σχόλια τα οποία μπορεί να τα δει, το νομοθετικό σώμα που πρόκειται να ψηφίσει την προτεινόμενη τροποποίηση κατάργησης της ισότητας γάμου στην Αϊόβα.

Φοιτητής Πολυτεχνείου στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα - ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης - προέτρεψε τις υπεύθυνες λήψης αποφάσεων να διατηρήσουν τη νομοθεσία, διότι "η σεξουαλικότητα των μητέρων μου δεν με έχει ποτέ επηρεάσει αρνητικά".

"Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που νομίζω πως αν ήταν καμιά στη θέση μου, πραγματικά θα ήθελε να έχει", είπε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης για την εκπομπή Η Τελευταία Λέξη με την Lawrence O'Donnell.

"Αν ήταν η οικογένειά σας αυτή που ήταν, λένε ότι δεν είχε το νόμιμο δικαίωμα να υπάρχει στη Πολιτεία σας, νομίζω ότι θα έκαναν το ίδιο πράγμα".

Μία από τις μητέρες του, δήλωσε πόσο περήφανη ήταν για το γιο της.

"Ω, ήταν εκπληκτική η ομιλία του. Δάκρυσα όταν την πρωτοείδα και ακόμη δακρύζω βλέποντας την ομιλία, με το να ακούω τόσους επαίνους, τα σχόλια των φιλενάδων αλλά και ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Είναι πηγή έμπνευσης. Είναι πραγματικά πολύ, πολύ όμορφα".

Όσες θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο πατήστε εδώ


Την είδηδη την βρήκαμε στις 4.2.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine uk στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7936