3 Μαρ 2011

Το Channel 5 θα μεταδώσει λεσβιακή τηλεοπτική σειρά

Το αγγλικό Channel 5 θα μεταδώσει λεσβιακή τηλεοπτική σειρά δείχνοντας την πραγματικότητα

Ο πρώην ιδιοκτήτης
του Channel 5, Richard Desmond, επιβεβαίωσε πως ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός θα παρουσιάσει τηλεοπτικά την πραγματικότητα ενός λεσβιακού μπαρ στο Σόχο.

Candy Bar Girls είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος που "παρακολουθεί τη ζωή και τις αγάπες μιας ομάδας νεαρών λεσβιών που εργάζονται σκληρά και για τα πάρτυ ακόμα πιο σκληρά, μέσα στο μπαρ και γύρω στο Σόχο, παρουσιάζωντας μια αναπαράσταση μέσω των εικόνων", σύμφωνα με το Κανάλι 5.

"Οι θεάτριες θα παρασυρθούν σε ένα κόσμο γεμάτο με σκληρό δράμα και μοναδικούς χαρακτήρες".
Μιλώντας για το ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού, ο Jeff Ford, διευθυντής των εκπομπών του καναλιού, είπε στη MediaGuardian.co.uk ότι θα είναι μια αξιόπιστη σειρά και όχι με βάση το σεξ.

"Αυτή η σειρά δεν θα είναι λάγνα: έχει να κάνει με την αποστολή μας να αντικατοπτρίζουμε την Αγγλία και ίσως εκείνες που δεν απεικονίζονται, σχεδόν ποτέ", δήλωσε ο Ford, η σειρά θα ξεκινήσει την άνοιξη.

"Οι λεσβίες είναι ένα τμήμα της Αγγλίας που δεν έχει μπει κάτω από το μικροσκόπιο", πρόσθεσε. "Το Candy Bar, όπως και εμείς, κάνει μια νέα αρχή και αυτή η σειρά θα εξετάσει το πώς οι λεσβίες που συνδέονται με αυτό το μπαρ ζουν τη ζωή τις. Είναι σαν εμάς, επίσης, υπό την έννοια ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση".


Την είδηση την βρήκαμε την 1.3.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην
http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8062