9 Μαρ 2011

Το πάχος και το σώμα στην Diva magazine

Εισαγωγικό σημείωμα της εκδότριας της Divas για το τεύχος Μαρτίου 2011

Είμαστε τόσο υπερήφανες που καλέσαμε πανέμορφο το αστέρι μας Nigella Lawson να εμφανίζεται στο εξώφυλλο στην ειδική έκδοση της Diva με θέμα "Νοιώστε καλά με το δέρμα σας". Το τεύχος του Μαρτίου φιλοξενεί την ψυχοθεραπεύτρια Susie Orbach, λεκτόρισα και συγγράφισα του σημαντικού βιβλίου το Πάχος είναι Ζήτημα του Γυναικείου κινήματος και Σωματικό Θέμα, καθώς και εδώ στη DIVA είμαστε ένθερμες υποστηρίκτριες της εκστρατείας Απειλούμενων Ειδών για την σωτηρία των γυναικών που μισούν τα ίδια τις τα σώματα.

Αυτό το μήνα θα ερευνήσουμε τη βιομηχανία δίαιτας με τις τερατώδεις απάτες, θέτοντας την ερώτηση αν η βιομηχανία της μόδας, θα αλλάξει ποτέ ώστε να ταιριάξει στις πραγματικές γυναίκες και να μιλήσει για τις περήφανες έγχρωμες λεσβίες να αποδεχτεί το στυλ και την ομορφιά τις.

Επιπλέον έχουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας για το σχεδιασμό μιας αναφοράς διαφημίσεων που να προσκαλούν τις γυναίκες που μισούν το σώμα τις και έξι πραγματικές γυναίκες μοντέλα που με τα δικά τις ρούχα διαμορφώνουν τις σελίδες μόδας της Diva.

Και φυσικά υπάρχουν και όλα τα συνηθισμένα θέματα επίσης [...]


Την είδηση την βρήκαμε στις 3.3.11 και την μεταφράσαμε από την http://www.divamag.co.uk/diva/