28 Απρ 2011

Αστυνομικίνα αναγκάστηκε να δηλώσει λεσβία

Ψεύτικη λεσβία "εξαπάτησε" την εργοδοσία της

Μια αστυνομικίνα στο Τορόντο προσποιήθηκε ότι ήταν σε μια λεσβιακή σχέση, προκειμένου να αποκρούσει τις παρενοχλήσεις του προϊσταμένου της διοικητή, σύμφωνα με μια ένορκη βεβαίωση που έχει κατατεθεί στο δικαστήριο ακροαματικής διαδικασίας της αστυνομίας.

Ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Τορόντο της Αστυνομίας, Steve Izzett, 47 ετών, κατηγορείται με εννέα κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά στο πλαίσιο της νομοθεσίας των αστυνομικών υπηρεσιών. Αυτές περιλαμβάνουν τη σεξουαλική παρενόχληση στην αξιωματικίνα μεταξύ Απριλίου 2007 και Σεπτεμβρίου 2008.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας προστατεύεται, ισχυρίστηκε στα έγγραφα του δικαστηρίου, ότι αισθάνθηκε πως ο Izzett "την διάλεξε" μετά την άρνησή της να βγει μαζί του.

Στην ακρόαση με την αξιωματικίνα της αστυνομίας, ο επικεφαλής της έρευνας Tony Smith, δήλωσε: “Έφτασε στο σημείο να πει στον προϊστάμενό της πως είναι σε ερωτική σχέση με μια γυναίκα ελπίζοντας πως θα την άφηνε ήσυχη".

Στη συνέντευξη, η αξιωματικίνα είπε πως έλαβε μια 16-σέλιδη επιστολή του Izzett με τίτλο: «Η Μεγάλη Συζήτηση-Φύσης-Ανατροφής» που έγραφε: "Έχετε ξυπνήσει το γίγαντα μέσα μου. Θα επιδείξω υπομονή και κατανόηση, δεδομένου πως γνωρίζω ότι το αντικείμενο του πόθου μου είναι αντάξιο αυτών".

Ωστόσο, άλλα έγγραφα της αστυνομίας δείχνουν όπως ο Izzett ισχυρίζεται ότι έχει πει στην αξιωματικίνα: "Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο τη θέση μου ως προϊστάμενος σου και δεν θα απατήσω τη σύζυγό μου"


Την είδηση την βρήκαμε στις 27.4.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine γραμμένη από Andy Tweddle στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8291