10 Απρ 2011

Η λεσβία Claire Balding παρουσιάστρια του BBC εκ-δηλώθηκε δημόσια

Το να εκ-δηλωθώ δημόσια ως λεσβία με έκανε την καλύτερη παρουσιάστρια, λέει η Claire Balding

Η παρουσιάστρια αθλητικών στο BBC, Claire Balding, είπε πως η δημόσια εκ-δήλωσή της την έκανε καλύτερη ραδιοτηλεοπτική παρουσιάστρια - και πως οι γυναίκες προτιμούν να την παρακολουθούν τώρα που γνωρίζουν ότι δεν θα κλέψει τους συζύγους τις.

Η ανοιχτά-λεσβία ραδιοτηλεοπτική παρουσιάστρια, η οποία μαχόταν πρόσφατα με τον καρκίνο του θυρεοειδούς, είπε στη Radio Times: "Ως επί το πλείστον οι άνθρωποι με αποδέχονται. Προσωπικά είμαι μια πολύ καλή τηλεοπτική παρουσιάστρια για να κρύβω ποια είμαι”.

«Κατά κάποιο τρόπο αυτό με κάνει πολύ λιγότερο να θεωρούμαι ως απειλή - και οι γυναίκες είναι αστείο με τον τρόπο που βλέπουν το σήριαλ, επειδή δεν τις αρέσουν οι γυναίκες που σκέφτονται πως μπορεί να κλέψουν τους συζύγους τις.

"Σοβαρά τώρα, βλέπουν κάποια με ένα λίγο στενό φόρεμα λεοπάρ και σκέφτονται, "Αχ, δεν μου αρέσει αυτή". Και ο άντρας συνεχίζει, "Είναι φανταστική!".

"Αλλά από τότε που εκ-δηλώθηκα δημόσια είναι εντάξει. Είναι μια χαρά. Και αυτό θα είναι εξαιρετικά προς όφελός μου, ελπίζω", είπε στη Radio Times.

Η 40χρονη έχει σύμφωνο συμβίωσης με την Alice Arnold, παρουσιάστρια ειδήσεων στο Radio 4.

Η πλήρης συνέντευξη στη Radio Times αυτής της εβδομάδας.


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.4.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στηνhttp://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8235