30 Απρ 2011

Η λεσβία Katherine Miller θα μείνει εκτός της αεροπορικής ακαδημίας

Λεσβία παραιτήθηκε της ελπίδας να αποφοιτήσει από την αεροπορική ακαδημία

Αντιμετωπίζοντας τη "Μη ρωτάς μη λες" εκστρατεία που επλήγησαν από τη διαρκή στρατιωτική απαγόρευση

Η λεσβία πρώην δόκιμος της αεροπορίας η οποία έμεινε εκτός της αεροπορικής ακαδημίας Γουέστ Πόιντ της Νέας Υόρκης της αρνήθηκαν την επανεισδοχή της χθες, λόγω των κανόνων εξακολουθούν να ισχύουν για την απαγόρευση των λεσβιών στις ένοπλες δυνάμεις.

Η Katherine Miller ήταν σπουδάστρια στην στρατιωτική αεροπορία, δεν επανα-κατετάγη, ήταν η 9η που έμεινε εκτός της τάξης των 1100 σπουδαστριών.

Η κα. Miller άφησε την αεροπορία τον Αύγουστο του 2010, λέγοντας ότι ήταν "ζωντανό ένα ψέμα". Στη συνέχεια έγινε μια από τις πιο σημαντικές φωνές που ήταν αντιπάλη της πολιτικής Μη Ρωτάς Μη Λες.

Όταν η απαγόρευση καταργήθηκε το Δεκέμβριο του 2010,η κα. Miller άσκησε ξανά έφεση στην ακαδημία. Της είπαν σχεδόν 5 μήνες αργότερα ότι η απαγόρευση ήταν ακόμα σε ισχύ, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζουν αλλαγές στην πολιτική τις. Η κα. Miller δήλωσε πως πια έχει παραιτηθεί από το όνειρό της να αποφοιτήσει από την ακαδημία.

Παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση θα πρέπει να έχει τελειώσει μετά 60 ημέρες αφότου ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε το νόμο, οι ένοπλες δυνάμεις των Ην. Πολιτειών δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές στην πολιτική τις πριν από τις αρχές Ιουνίου.


Την είδηση την βρήκαμε στι 28.4.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8294