19 Απρ 2011

Ο Robert Mugabe κατέκρινε την Ευρώπη για ανοχή στη λεσβιοσύνη

Ο Robert Mugabe κατέκρινε την Ευρώπη για ανοχή στη λεσβιοσύνη

Ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Robert Mugabe, καταδίκασε την Ευρώπη για τη συνεχή δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και ταξιδιωτική του απαγόρευση - και για την ανοχή της στις λεσβίες.

Μιλώντας κατά την ταφή του Menard Muzariri, αναπληρωτή επικεφαλής της ομάδας σκέψης, ο Magabe είπε: «Εμείς δεν ανησυχούμε για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Σχετικά με τα αφύσικα πράγματα που συμβαίνουν εκεί, όπου στρέφεται η γυναίκα στη γυναίκα».

"Εμείς λέμε, καλά, είναι η χώρα τις. Αν θέλουν να αποκαλούν τη χώρα τις οι Αγγλίδες Lesdom, είναι στο χέρι τις. Αυτό δεν είναι ο πολιτισμό μας. Καταδικάζουμε αυτή τη βρωμιά. Ανησυχούμε, όταν αυτές οι χώρες έχουν το θράσος να μας θέτουν στο πρόγραμμα τις ως στοιχείο συζήτησης στο κοινοβούλιό τις".

Και συνέχισε: "Πρέπει να ενωθούμε στην αντίσταση και να καταδικάσουμε τις κυρώσεις. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμες να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και να θυσιάσουμε τη ζωή μας. Ο εχθρός θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας καταστρέψει, αλλά αν είμαστε ενωμένες, είμαστε δυνατές".

Επί του παρόντος, η λεσβιοσύνη είναι παράνομη στη Ζιμπάμπουε.


Την είδηση την βρήκαμε στις 15.4.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#8274