8 Οκτ 2011

Καταδικάστηκε ο λεσβοφοβικός Jason Boswell

Ο Jason Boswell φυλακίστηκε για λεσβοφοβική επίθεση με σκυλί στη λεσβία Karen Wilson

Ένας άντρας από το Μάντσεστερ φυλακίστηκε για επτάμισυ μήνες αφ' ότου έβαλε το σκυλί του να επιτεθεί σε μια λεσβία σε μια φρικιαστική λεσβοφοβική επίθεση.

Ο Boswell εξαπέλυσε το σκυλί του κατά της ανοιχτά λεσβίας Karen Wilson σε μια απρόκλητη επίθεση μέρα μεσημέρι, το περασμένο καλοκαίρι.

Το συμβάν ακολούθησε ένας χείμαρρος κακοποίησης από τον Boswell, ο οποίος επιτέθηκε επίσης στη λεσβία θύμα με την αλυσίδα του σκυλιού και την έριξε κάτω από το ποδήλατό της, πριν βάλει το άγριο ζώο να της επιτεθεί.

Όταν προσπάθησε η Wilson να προστατευθεί, το σκυλί την δάγκωσε στο χέρι, αφήνοντας της πληγές και σοβαρό μελάνιασμα, ανέφερε η Manchester Evening News.

Ο Boswell φυλακίστηκε για επτάμισυ μήνες αφ' ότου βρέθηκε ένοχος για λεσβοφοβική επίθεση και είναι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που φέρθηκε επικίνδυνα και αφέθηκε εκτός ελέγχου δημοσίως.

"Το να βλέπω το σκυλί να έρχεται κατά πάνω μου, έρχεται ξανά και ξανά στο μυαλό μου, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

"Με σημάδεψε, πνευματικά και σωματικά, ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα, αλλά η αστυνομία ήταν μια μεγάλη βοήθεια".

Η δικαστίνα Williams, η οποία προήδρευσε στην υπόθεση, δήλωσε πως η συμπεριφορά του Boswell ήταν "επονείδιστη και εντελώς δυσάρεστη".

Είπε: "Ξεκίνησε αυτή την ανοησία ... εξελίχθηκε σε κάτι άσχημο. Φαίνεται ότι το σκυλί έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά μέχρι το ατυχές απόγευμα.."


Την είδηση την βρήκαμε στις 7.10.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/man-jailed-for-anti-gay-dog-attack-on-lesbian.aspx

Την είδηση την βρήκαμε από την visualphoto.com