1 Δεκ 2011

Μια λεσβιακή ταινία αναζητεί χρηματοδότηση

Μια λεσβιακή ταινία τρόμου του Hollywood έχει ανάγκη χρηματοδότησης από θαυμάστριες
Μια ταινία τρόμου για δύο γυναίκες που ερωτεύονται σε ένα φουτουριστικό κόσμο, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο Χόλιγουντ - αλλά χρειάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση από θαυμάστριες.

Παρά το γεγονός ότι μια ανεξάρτητη ταινία, μπορεί να υπερηφανεύεται για το εντυπωσιακό cast ηθοποιών που περιλαμβάνει: την Claudia Black (Stargate SG1, Farscape), την Juliet Landau (Buffy the Vampire Slayer, Ed Wood) and Claudia Christian (Babylon5) κλπ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Gary Rizzo (Inception, Τιτανικός, Star Wars, Dark Knight, και The Incredibles) έκανε τη μίξη του ήχου για την ταινία Skywalker του George Ranch Lucas στην Αμερική.

Ωστόσο, παρά τις προσωπικότητες, οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ανακοινώσει ότι χρειάζονται επιπλέον χρήματα για την ολοκλήρωσή της.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης δημιουργικών εργασιών, Kickstarter, που έχουν γράψει:

"Βοηθήστε μας να “καδράρουμε” την παράξενη ομορφιά! Έχουμε σχεδόν τελειώσει η ταινία, αλλά χρειαζόμαστε λίγα ακόμη χρήματα για κάποια νέα animation, να γυρίσουμε λίγες σκηνές με το ζευγάρι και να γίνει η τελική επεξεργασία ήχουν.

"Προσφέρουμε μερικά πολύ αποκλειστικά προνόμια σε όλες σας και ελπίζω ότι θα ενωθούμε στο ταξίδι ολοκλήρωσης της ταινίας".
Αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο και εμπορεύματα, συμπεριλαμβάνουν καπέλα, αφίσες και μπλουζάκια.
Επί του παρόντος, 87 υποστήκτριες έχουν δώσει 4.848 δολάρια από τα 50.000 που απαιτούνται.

Απομένουν τριάντα τρεις ημέρες για την αύξηση των κονδυλίων.
Αν θέλετε να συνδράμετε επισκεφτείτε μας εδώ


Την είδηση την βρήκαμε στις 30.11.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/hollywood-lesbian-sci-fi-film-requests-funding-from-fans.aspx