6 Ιαν 2012

10 κορυφαίες γυναίκες που θα θέλαμε να είναι λεσβίες

Το σύνθημά του σήμερα; Τολμώ να ονειρεύομαι

Μια λίστα των διάσημων γυναικών που θα θέλαμε να είναι λεσβίες είναι παλιές αγαπημένες αλλά κι ένα “καλούδι” για να ξεκινήσει το 2012, σωστά πιστεύαμε ότι είχαμε λίγο χρόνο για να εξετάσουμε το θέμα εκ νέου. Το αποτέλεσμα; Οι 10 κορυφαίες για μας. Μερικά είναι παλιές αγαπημένες, άλλες μπορεί να είναι έκπληξη....

Angelina Jolie
Είναι η όμορφη κακή γυναίκα που κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του λεσβιακού σεξ. Πρώην-εράστρια, με το μοντέλο Jenny Shimizu (όπου μετά την ταινία τις), δήλωσε: ".. Δεν έχω φιλήσει καμία με μεγαλύτερο στόμα από Angelina. Είναι σαν δύο στρώματα νερού". Ο Brad Pitt μπορεί να μην εξημερωθεί πλήρως με την άγρια ​​πλευρά της – αυτά τα χείλη έγιναν για κάτι παραπάνω από το να φιλούν άνδρες με μούσι...


Lady Gaga
Ποια δεν έχει ένα βρώμικο έρωτα με την dragqueen Gaga ως alter-ego του Jo Calderone; Μια μουσικός που σπάει τα όρια, μια πραγματική υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των λεσβιών, η ίδια έχει δηλώσει πως είναι αμφισεξουαλική - αλλά, έλα τώρα, η Lady Gaga είναι περισσότερο λεσβία.
Naya Rivera
Ελπίζαμε πάντα ότι υπήρχε κάτι παραπάνω στην φιλία της Santana και της Brittany και παρακολουθήσαμε την σειρά "Glee", που από οι καλύτερες φίλες για πάντα έγιναν ερωτικές συντρόφισες χωρίς δεσμεύσεις και τέλος το καλό πλοίο Brittana απέπλευσε καθώς η Santana τής δήλωνε την αγάπη της.










Rihanna
Με εξαιρετική εξωτική ομορφιά της δικαίως υπάρχουν φήμες πως είναι αμφισεξουαλική, τις οποίες δεν τις απέκρουσε πολύ πειστικά ποτέ. Η αγαπημένη μας έχει ένα υγιές ενδιαφέρον για τα στήθη: "Δεν έχω έχω μεγάλο στήθος, έτσι κάθε φορά που βλέπω ένα ωραίο στήθος, το χαζεύω".


Tina Fey
Δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε μια γυναίκα με χιούμορ και κωμικό, συγγράφισα και ηθοποιό, η Tina Fey είναι απίστευτα αστεία. Πραγματικά πρέπει να είναι λεσβία (δείτε, ακόμη και ποιήματα!). Είναι ο αστείος χαρακτήρας στην τηλεοπτική σειρά των Ην. Πολιτειών “30 Rock” είναι μια λεσβία που δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί, γράφει με ευαισθησία και ξεκαρδιστικά για τα λεσβιακά ζητήματα, κυριαρχεί στις λίστες των πιο όμορφων γυναικών και, οι λεσβίες την λατρεύουν.

Azealia Banks
Έχει το πιο γλυκό χαμόγελο και το πιο σκερτσόζικο στόμα της ραπ. Το αυθάδες βίντεο 212 της με το φανελάκι Μίκυ Μάους και τις κοτσίδες την κάνουν να φαίνεται περισσότερο σεξουαλικά επιθετική από ότι με δερμάτινα εσώρουχα και ένα μαστίγιο. Αυτή η γυναίκα ξέρει πώς να παίξει με τα αγόρια - αλλά απλώς θα θέλαμε να έπαιζε μαζί μας.

Natalie Portman
Η Natalie Portman ήταν ψύχραιμη από τότε που έπαιξε μια σκληρή δωδεκάχρονη στη ταινία Leon. Από τότε ξύρισε το κεφάλι της, έκανε εκστρατείες για ευγενείς σκοπούς, γύρισε μια λεσβιακή σκηνή κάνοντας σεξ με την Mila Kunis και άνετα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Είμαστε ερωτευμένες.
Caitlin Moran
Γελάσαμε πολύ με το βιβλίο της “Πώς να είσαι γυναίκα”, η πληθωρική αρθρογράφος της Times έκανε το γυναικείο κίνημα ευχάριστο. Έγραψε ένα μυθιστόρημα στα 15 της, μέθυσε μαζί με την Lady Gaga, αυτή η νεαρή με την κοφτερή γλώσσα με μια τάση στις μπότες ποδηλασίας τα έχει κάνει όλα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το επόμενο βιβλίο της θα είναι “Πώς να είσαι λεσβία”.

Emma Watson
Το μυαλό μου μου λέει όχι, αλλά το σώμα μου μου λέει ναι ... Εντάξει η Emma μπορεί να είναι λίγο μια ένοχη απόλαυση, αλλά σκέφτομαι το ρόλο της ως μαθήτρια Hogwarts. Στην οθόνη ήταν κοινωνικά αδέξια, νευρική και όμορφη - και στη συνέχεια έκανε ένα χαριτωμένο και όμορφο κοντό κούρεμα.
Pink
Η τελική. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;













Την είδηση την βρήκαμε στι 5.1.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην: http://www.divamag.co.uk/category/arts-entertainment/top-ten-women-we-wish-were-gay.aspx