8 Ιαν 2012

Αμφιεσεξουαλικές και λεσβίες διασκεδάζουν στο Bijou

Οι Λονδρέζες μπορούν να απολαύσουν επιλέγοντας άλλα μπαρ για βραδιές λεσβιακής διασκέδασης, αλλά επίσης μπορεί να επιλέξουν και εμάς. Αν αισθάνεστε πολύ ηλικιωμένη για το Candy Bar, πάρα πολύ νέα για το Kenric, πάρα πολύ χαλαρή για τη σκηνή Shoreditch, πάρα πολύ καλοντυμένη για λεσβία και πολύ τεμπέλα για να αναζητήσετε ωραίες γυναίκες σε όλη την πόλη, δεν είστε μόνη. Και ευτυχώς για σας, εμένα και ένα πλήθος άλλων ομοϊδεατισών κυριών, υπάρχει το Bijou.

Με στόχο να μας διασκεδάσει, είναι φιλικό, το γλέντι κρατά μέχρι το πρωΐ κάποιες βραδυές στο πανέμορφο περιβάλλον, οι διοργανώτριες Robin και Lauren (φωτογραφία) ξεκίνησαν το «κοινωνικό κοκτέιλ» στο Bijou το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε, η νύχτα όλο και δυναμώνει, προσελκύοντας ένα εκλεκτικό πλήθος από αμφισεξουαλικές και λεσβίες όλων των εθνοτήτων των ηλικιών και των στυλ. Οι πολύ λογικές τιμές του μπαρ, τα υπέροχα κοκτέιλ και η ασυνήθιστα γενναιόδωρη παροχή χαρτιού υγείας.

Τη DIVA που κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα μπορείτε να την αγοράσετε στην είσοδο, που σας περιμένει μια θερμή υποδοχή και υπέροχα ποτά. Οι χώροι του εστιατορίου παρέχουν όλα τα απαιτούμενα, φιλικό προσωπικό και μια ευχάριστη πίστα χορού. Βρίσκεται, στη σκιά του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου, όπου υπάρχουν πολλαπλοί σταθμοί του υπόγειου σιδηρόδρομου και άλλα εστιατόρια σε μια νέα εξέλιξη αλλαγής της πόλης.

Η νύχτα ξεκινά στις 8μμ, οπότε αν θέλετε έρχεστε νωρίς και να απολαμβάνετε ένα χαλαρό κλίμα που είναι ευνοϊκό για κουβέντα, υπάρχει άφθονος χρόνος για να μεταφερθείτε στη lounge μουσική που με τη σειρά της δίνει τη θέση της σε μια pop vibe και να χορέψετε στην πίστα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βραδυά εδώ.

Η βραδυά συνεχίζεται μέχρι τις 2π.μ, οπότε δεν χρειάζεται να διακόψετε νωρίς τη διασκέδασή σας. Η επόμενη συνάντηση είναι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, και κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα μετά από αυτό.

Για περισότερες πληροφορίες πατήστε Elysion Events.


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.1.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/lifestyle/nightlife-bijou.aspx

Η φωτογραφία είναι της Laura Cunliffe