7 Ιαν 2012

Η Kristy McNichol και η Martie Allen είναι ζευγάρι 20 χρόνια τώρα

Το παιδί αστέρας η Kristy McNichol, η οποία τώρα είναι 49 χρονών, εκ-δηλώθηκε δημόσια ως λεσβία ώστε να βοηθήσει τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η ίδια δήλωσε πως "Είναι πολύ λυπημένη για τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού", "Ελπίζει ότι εκδηλώντας δημόσια την σεξουαλική της ταυτότητα μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα ήθελε να βοηθήσει τις άλλες υποστηρίζοντας όσες αισθάνονται διαφορετικές".

Η McNichol έγινε διάσημη τη δεκαετία 1970 ως το λατρευτό αγοροκόριτσο στην τηλεοπτική σειρά Οικογένεια Buddy, στην οποία η Meredith Baxter που έπαιξε τη μεγαλύτερη αδελφή της, εκδηλώθηκε επίσης ως λεσβία το 2009.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η McNichol έχει σχέση με την Martie Allen σχεδόν είκοσι χρόνια. Η McNichol έστειλε μια φωτογραφία στο περιοδικό που είναι μαζί με την Martie Allen, κάθονται η μια δίπλα στην άλλη και δείχνουν ευτυχισμένες, μαζί με μια σημείωση που έγραφε ότι "πλησιάζω τα 50" και ήθελε να "είμαι ανοικτή για το ποια είμαι".

Η McNichol πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία Little Darlings (Αξιολάτρευτα Πιτσιρίκια) το 1980 με την Tatum O'Neal και στην τηλεοπτική σειρά Empty Nest (Άδεια Φωλιά) στα τέλη της δεκαετίας 1980.

Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό η McNichol είχε συζητήσει αυτό που η ίδια αποκάλεσε «συναισθηματική κατάρρευση» που απέδωσε σε μια καθυστερημένη αντίδραση του παιδιού που βρίσκεται ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Έπαψε να είναι δημόσιο πρόσωπο από το 1998, αλλά "Είναι πολύ χαρούμενη και υγιείς, και απολαμβάνει να ζει μια πολύ ιδιωτική ζωή".


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.1.11 και την μεταφράσαμε από την ιστοσελίδα shewired.com στην http://www.shewired.com/box-office/2012/01/06/kristy-mcnichol-officially-comes-out-help-bullied-kids