29 Ιαν 2012

The L Project, τραγούδι κατά της λεσβοφοβίας

Μια νέα λεσβιακή ΜΚΟ ηχογράφησε ένα τραγούδι με μερικές από τις καλύτερες νέες ταλαντούχες λεσβίες τραγουδίστριες στην Αγγλία θα κάνει πρεμιέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η πρωτοβουλία, με τίτλο Το L Πρόγραμμα-The L Project, στοχεύει να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την κοινότητα των Lbtiq.

Με μια σειρά από ανοιχτά-λεσβίες καλλιτέχνιδες - συμπεριλαμβανομένης της, Sandra Macbeth, Emma Kavanagh, Christina Novelli, Nicky Mitchell, O'Hooley Tidow, Nina McCann και Amy Louise Sutton - συμμετέχουν στο τραγούδι, με τίτλο, "Γίνεται Καλύτερο", για την καταπολέμηση του λεσβοφοβικού εκφοβισμού.

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ εδώ και ολόκληρο εδώ

Η ιστοσελίδα διαθέτει χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ώστε σε διαφορετικά μήκη και πλάτη να μπορούν να το ακούσουν ταυτόχρονα.

Το σχέδιο είναι να κοινοποιηθεί στις ακροάτριες και να δημιουργήσει ενδιαφέρον στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.
"Ζητάμε να μας επισκεφθείτε στη Facebook σελίδα μας αυτή τη στιγμή όσο το δυνατόν περισσότερες έτσι ώστε όλες να μπορούμε να συνομιλήσουμε μεταξύ μας αφού ακούσετε το τραγούδι", δήλωσε η εκπρόσωπος.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου.


Την είδηση την βρήκαμε στι 27.1.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/lesbian-charity-single-to-be-premiered-on-sunday.aspx

Στην φωτογραφία η Emma Kavanagh