7 Φεβ 2012

Η April James επιτέθηκε σε λεσβιακό ζευγάρι στο σταθμό Bexhill


Λεσβίες δέχτηκαν «επίθεση» μετά από ένα φιλί στο τρένο

Το δικαστήριο άκουσε τους ισχυρισμούς μιας 16χρονης λεσβίας πως στο Sussex δέχθηκε επίθεση αφ' ότου αντάλαξε ένα φιλί με την συντρόφισά της.

Η 19χρονη April James, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα, τον Οκτώβριο μαζί με την παρέα της έκαναν λεσβοφοβικά σχόλια και κακοποίησαν το λεσβιακό ζευγάρι, αναφέρει η Bexhill Observer.
Η κατηγορούσα αρχή δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι η April James έκανε λεσβοφοβικά σχόλια, αλλά απέδειξε πως ήταν στην ομάδα που τα έκανε.

Η κατηγορούσα αρχή, είπε: "Όταν το θύμα και η συντρόφισά της αντέδρασαν στα λεσβοφοβικά σχόλια που δέχτηκαν, τότε μια ομάδα γυναικών τις επιτέθηκε με μπουνιές, τις τράβηξαν τα μαλλιά, τις έσυραν και κτύπησαν τα κεφάλια τις σε μια κοντινή πόρτα και το ζευγάρι κατέληξε στο πάτωμα που δέχτηκαν κλωτσιές πολλές φορές.

“Η κατηγορούμενη παραδέχεται ότι τις κλώτσησε στο κεφάλι ή στον ώμο".
Η επίθεση φέρεται να ξεκίνησε αφ' ότου οι δυο 16χρονες λεσβίες φιλήθηκαν.

Το θύμα είπε: “Αυτό το περιστατικό με έκανε να αισθάνομαι ντροπή για αυτό που είμαι και να φοβάμαι να βγω έξω και να πάρω ένα τρένο.
"Με έκανε να φοβάμαι να είμαι με την κοπέλα μου.
“Χρειάστηκα πολύ ώρα για είμαι σίγουρη πως η επίθεση συνδέεται με τη σεξουαλικότητά μου και αυτό ήταν πολύ σοκαριστικό για μένα".

Η κατηγορούμενη υποστήριξε πως στο τρένο ήταν πολύ απασχολημένη για να της επιτεθεί, αλλά δέχεται πως τις κλώτσισε στην πλατφόρμα του τρένου στη Bexhill.

Μια περαιτέρω ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο για να συζητήσει τα γεγονότα.


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.2.12 και την μεταφράσαμε από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2012/02/06/lesbians-in-rural-train-attack-after-kiss/