7 Φεβ 2012

Άλλη μια θαυμάσια εμφάνιση της Madonna στο Super Bowl

Το Super Bowl με τις επιδόσεις της η Madonna και άλλων διασήμων στέφθηκε με επιτυχία.

Λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά, είπε επί σκηνής: "Καιρό έχω να φιλήσω μια γυναίκα". Αναφερόμενη ίσως στο φιλί που αντάλαξε πριν μερικές χρονιές με την Britney Spears επίσης επί σκηνής. Το φιλί εκείνο έκανε το γύρο του κόσμου και πολλά γράφτηκαν.

Η σταρ παρουσίασε το νέο δίσκο της Gimme All Your Luvin κατά την ετήσια αθλητική εκδήλωση μπροστά σε ένα ακροατήριο εκατομμυρίων ανθρώπων από όλη τη γη.

Η 12-λεπτη συνολικά παρουσία - η οποία άνοιξε με την επιτυχία του 90 Vogue - υπήρξε μια σειρά εμφανίσεων καλεσμένων όπως ο Cee-Lo Green, LMFAO, Μ.Ι.Α και Nicki Minaj.

Σύμφωνα με την Contact Music, καλλιτέχνιδες όπως η Pink, Steve Martin, Reba McEntire και η Estelle όλες έστειλαν ένα μήνυμα στο Twitter για να την συγχαρούν για τα 53 γεννέθλιά της.

Η λεσβιακή εικόνα τραγουδίστρια Pink είπε: "Κάνει λιγότερα, και όμως είναι τόσο πολύ περισσότερα ... Madonna".

Εν τω μεταξύ, η στάρ κάντρι μουσικής Reba McEntire, δήλωσε: "Η Madonna έκανε φανταστική δουλειά για το Super Bowl. Είναι καταπληκτική!!! Θαυμάσια δουλειά!!! Μας άρεσε!!!!".

Ο συγγραφέας, ηθοποιός και κωμικός Steve Martin έγραψε: “Συγχαρητήρια στην Madonna, για την εξαιρετική παρουσίαση της, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το παιχνίδι άρχισε και πάλι κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων λεπτών".

Τέλος, ο Will.i.am έγραψε: "Νόμιζω ότι η Μαντόνα ... ταρακούνησε το στάδιο ήταν καταπληκτική ... Είμαι περήφανος για τους φίλους μου LMFAO ... η Madonna είναι μυθική".


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.2.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/madonna%27s-super-bowl-performance-hailed-a-hit-by-celebs.aspx