20 Απρ 2012

Έρευνα της Diva magazine για το σεξ των λεσβιών

Έρευνα για το Σεξ 2012: Τα αποτελέσματα
Τι μας είπατε για τη σεξουαλική ζωή σας;

Τον περασμένο μήνα, αποφάσισαμε να σας πλησιάσουμε και να επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί σας. Μη αρνούμενες να μπούμε στο θέμα, θελήσαμε να δούμε τι συμβαίνει πάνω κάτω στις κρεβατοκάμαρες, στα μπάνια, στις κουζίνες σας, στα πάρκα, στα κλάμπ, στις πισίνες-σάουνες, στα γυμναστήρια κλπ κλπ:

Έρευνα της DIVA για το Σεξ 2012. Πάνω από 2.500 από εσάς πήραν μέρος στην online έρευνα της divamag.co.uk - καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες έρευνες που κάναμε ποτέ. Τώρα, έχοντας περιπλανηθεί στα αποτελέσματα, η συμπεριφορά σας στη κρεβατοκάμαρά σας είναι εδώ σε μαύρο και άσπρο.

Πρώτα απ 'όλα: τα γεγονότα.
Θέσαμε 16 διερευνητικές ερωτήσεις, που κυμαίνονται από το πώς καθορίζεστε σεξουαλικά (λεσβίες, αμφισεξουαλικές, πανσεξουαλικές-pansexual) με το γούστο σας στην πορνογραφία, πώς αξιολογείτε τις επιδόσεις της συντρόφισάς σας και πόσο συχνά επιδίδεστε σε αυτή τη τελευταία πράξη ανεξαρτησίας: την αυτοικανοποίηση. Επιθεωρήσαμε επίσης τις συστροφές σας, τις ανησυχίες σας και την ποιότητα, την ποσότητα ισορροπίας για να δείτε ακριβώς που στέκεστε όσον αφορά το σεξουαλικό φάσμα. Και παρόλο που ορισμένα από τα αποτελέσματα ήταν προβλέψιμα, άλλα ήταν μια αποκάλυψη.

Τα πρώτα ευρήματα της έρευνας του σεξ; Ας ξεκινήσουμε με τα καλά νέα: μαζικά, κάνετε περισσότερο σεξ τώρα από ό,τι πριν από πέντε χρονιές. Σχεδόν το 44% δηλώσατε ότι απολαμβάνετε περισσότερο το να κάνετε έρωτα, πιο συχνά, από ό,τι το 2007. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των ερωτηθεισών ήταν μεταξύ 18-34 ετών, πολλές από τις οποίες είναι στο διαδίκτυο ή στη σκηνή, τα πρώτα χρόνια του ρομαντισμού και η δημόσια εκ-δήλωση μπορεί να βοηθήσουν ώστε να εξηγηθεί η ανοδική πορεία.

Εν τω μεταξύ, το 21% από εσάς είστε εξίσου ικανοποιημένες - αφού κάνετε το ίδιο συχνά σεξ σε σύγκριση με το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, το 35% απολαμβάνετε λιγότερα. Ο λόγος για αυτό; Σχεδόν το μισό από αυτές είστε σε μια μακροχρόνια σχέση. Το 34% ρίχνετε το φταίξιμο στο ότι είστε χωρίς σχέση, ενώ σχεδόν το 25% από αυτό είτε παραδέχεστε ότι η σεξουαλική επιθυμία σας, είναι χαμηλότερη ή η σωματική οικειότητα είναι απλά λιγότερο σημαντική. Το 90% θα θέλατε να κάνετε σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ενώ 49% αναφέρετε ότι έχετε πετύχει αυτό το ιδανικό.

Διαβάστε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας στο τεύχος Μαΐου της Diva.


Την είδηση την βρήκαμε στις 26.3.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/may-issue-sex-survey-results.aspx 

Στην φωτογραφία είναι το έργο Two Girls Bathing του Etty William