6 Σεπ 2012

Η Elllen DeGeneres απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood


Με το 2.447ό αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Hollywood, βραβεύτηκε η Ellen DeGeneres, για τη συνεισφορά της στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Στο πλευρό της 54χρονης ηθοποιού ήταν η σύζυγός της, ηθοποιός Portia DeGeneres (πρώην De Rossi), οι οποίες νυμφεύτηκαν τον Αύγουστο του 2008. Η Ellen ήταν κεφάτη, όπως συνήθως, και γιατί να μην είναι άλλωστε μια μέρα σαν κι αυτή.

"Είναι εκπληκτικό, γιατί ξόδεψα όλη μου την καριέρα προσπαθώντας να διασφαλίσω ότι δεν θα πατήσει καμιά-νείς πάνω μου και τελικά κατέληξα σε ένα σημείο, όπου τόσοι άνθρωποι θα περπατούν πάνω μου", είπε η DeGeneres αστειευόμενη.

Η ηθοποιός άρχισε την επαγγελματική καριέρα της κάνοντας εμφανίσεις σε comedy clubs στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νέα Ορλεάνη. Στο τέλος της δεκαετίας του 1980 μετακόμισε στο Los Angeles και σήμερα παρουσιάζει το πολυβραβευμένο Ellen DeGeneres Show.


Όσες θέλετε μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ


Την είδηση και την φωτογραφία την βρήκαμε στις 5.9.12 από την cosmo.gr στην http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/Eidiseis/h-elllen-degeneres-apekthse-to-diko-ths-asteri-sto-hollywood.1917895.html