7 Οκτ 2012

“The Cunt Colouring Book” της Τee Corinne


Εισαγωγή από το βιβλίο “The Cunt Colouring Book” της Τee Corinne

"Το 1973 ξεκίνησα να ζωγραφίζω γυναικεία σεξουαλικά όργανα για μια ομάδα εκπαίδευσης γύρω από το σεξ. Ήθελα οι ζωγραφιές να είναι αγαπητές, να πληροφορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση καθώς και μια ξεκάθαρη αλήθεια και θετική δήλωση.

Τις οργάνωσα σε ένα βιβλίο (που χρειάζεται εσείς να συμπληρώσετε τα χρώματα) επειδή στη πλειονότητα ήταν ένας τρόπος για να καταλάβουμε τον κόσμο, όπως τα παιδιά, μέσω χρωμάτων.

Ως ενήλικες πολλές από εμάς ακόμη χρειαζόμασταν να μάθουμε τα και για τα εξωτερικά σεξουαλικά μας όργανα ανατομικά. Ο χρωματισμός για τα παιδιά που ζουν μέσα σε κάθε μια μας, μάς κάνει να αναθεωρήσουμε και να ανακαλέσουμε τη λαθεμένη συμπεριφορά μας με το τμήμα του σώματός μας με το οποίο έχουμε αποξενωθεί".

Εν αρχή
της Martha Shelley

Εν αρχή προερχόμαστε από το γυναικείο σεξουαλικό όργανο, όχι από κάποια πλευρά ενός άνδρα και πλυθήκαμε μέσα στα γεννετικά υγρά της μήτρας και αίμα και όχι στην τρυπημένη με λόγχη πλευρά ενός άνδρα θεού. 

Εν αρχή οι γυναίκες έκαναν πήλινα σκεύη και αγγεία σε σχήμα γυναικείας κοιλιάς, μήτρας και γυναικείων στηθών και τα διακόσμησαν με τρίγωνα τα οποία ήταν και είναι σύμβολα των γυναικείων σεξουαλικών οργάνων. Λοιπόν η αρχική τέχνη ήταν Τέχνη Γυναικείων Σεξουαλικών Οργάνων. Τα οστά των νεκρών εναποθέτονταν και εναποτίθενται σε αγγεία – ίσως για να επισπεύσουν την μετάβαση της ψυχής στην επόμενη κοιλιά, μήτρα. 

Οι αρχαίες γυναίκες σχεδιάζαν, τόσο εκλεπτισμένα, με τόση ευαισθησία, με τόση γλυκύτητα, τόσο ακλόνητα το κρίκο του μυ ανάμεσα στην μια ζωή και στην επόμενη. 

Υπάρχουν γυναίκες διαφόρων φυλών σήμερα που σχεδιάζουν δοξάζοντας-επαινόντας τα δικά τις σεξουαλικά όργανα με τόση χάρη, με το πόσο μακριά και πλήρη είναι τα χείλη των σεξουαλικών οργάνων τις, πόσο σγουρό είναι το τρίχωμα καθώς και με το πόσο σπινθηροβόλα και υγρά είναι τα σεξουαλικά τις όργανα.

Οι εικόνες του βιβλίου προέρχονται από σεξουαλικά όργανα πραγματικών γυναικών.

Την αγάπη μου σε όσες έλαβαν μέρος σε αυτό το project, σε όσες με ενθάρυναν και με συμβούλεψαν. Αυτές οι σελίδες είναι μια γιορτή της δικής σας ενέργειας.

Υπογραφή: Τee Corinne 

Το βιβλίο “The Cunt Colouring Book” της Τee Corinne, πρωτοεκδόθηκε το 1973 από την ίδια την Τee Corinne και από το 1988, το 1991, το 1992, το 1994, το 1995, το 1997, το 2001, το 2003, το 2005, το 2006 και μέχρι σήμερα συνεχίζει να επανεκδίδεται από την Last Gasp of San Fransisco.
 

Την είδηση την βρήκαμε στις 7.10.12 και την μεταφράσαμε από την http://books.google.gr/books?id=qtTZkOz4iXgC&printsec=frontcover&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false