26 Νοε 2012

H Carla Bruni υπέρ του Lbtiq γάμου και παιδοθεσίας

Στη γαλλική έκδοση του περιοδικού Vogue έδωσε συνέντευξη η Κάρλα Μπρούνι, όπου εκτός των άλλων τάχθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα υπέρ ενός ζητήματος, για το οποίο ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί είχε ταχθεί κατά, όταν ήταν πρόεδρος της Γαλλίας. 

Συγκεκριμένα, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ του γάμου μεταξύ Lbtiq, αντίθετα από το Νικολά Σαρκοζί ο οποίος τηρούσε συντηρητική στάση επί του θέματος. 

Το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι διαφωνεί ανοιχτά με το σύζυγό της σε αυτό το θέμα και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ του να επιτρέπονται οι λεσβιακοί γάμοι και οι παιδοθεσία σε Lbtiq ζευγάρια. Έχω πολλές φίλες-ους, Lbtiq, που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δεν βλέπω τίποτα το ασταθές ή παράλογο στις λεσβιακές οικογένειες». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος κέρδισε το Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη νομιμοποίηση των γάμων και της παιδοθεσίας από Lbtiq, παρά την έντονη αντίθεση των Καθολικών και του κόμματος του Σαρκοζί. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 26.11.12 από την iefimerida.gr στην  http://www.iefimerida.gr/node/78425#ixzz2DMA0Ww8k