9 Οκτ 2016

Πως να πετύχεις να βγεις ραντεβού με λεσβία


Ραντεβού με λεσβία, ή πώς να πετύχετε ραντεβού με μια λεσβία, αν είστε μια λεσβία

Υπάρχει ένα τρέχον αστείο για τις λεσβίες που βγαίνουν ραντεβού με λεσβίες πιθανώς να το έχετε ακούσει: Τι κάνει λεσβία στο δεύτερο ραντεβού; Μια μετακόμιση-U-Haul.


Αυτό συμβαίνει γιατί οι λεσβίες έχουν την τάση να μετακομίζουν και να ζουν από κοινού πολύ γρήγορα. Είναι αστείο γιατί είναι αλήθεια. Πόσες από εμάς έχουμε  βρει τις αδελφές ψυχές μας μετά από μόλις λίγες ώρες συζήτησης μαζί της;
Έτσι, δίνεται η τάση ταχύτητας αστραπής και επειδή αύριο είναι ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δίνουμε μερικές προτάσεις για το πώς να βγείτε ραντεβού με μια λεσβία - όταν είστε λεσβία στο το πρώτο σας ραντεβού. 



Πρόταση 1: Πηγαίνετε την σε μια ουδέτερη περιοχή.
Με αυτό εννοούμε, πως δεν θα πάτε στο μπαρ στέκι ή σε μέρη όπου οι φίλες σας θα είναι εκεί. Πιθανότατα να είστε ακόμα φίλες με την πρώην σας, και η πρώην σας να είναι σε αυτό το μέρος.
Όλοι οι κανονισμοί δεν είναι κανόνας, όταν πρόκειται για λεσβίες, αυτό θα είναι δύσκολο. Δεύτερον, αυτές είναι φίλες σας. Είναι σαν την παρουσιάζετε στην οικογένειά σας στο πρώτο ραντεβού σας. Και πάλι: αμήχανη.


Πρόταση 2: Αποφύγετε να μιλήσετε για τις προηγούμενες σχέσεις σας. Είναι ακριβώς όπως η μετακόμιση U-Haul. Οι λεσβίες έχουν την τάση να μιλούν για τις προηγούμενες σχέσεις μας. Είναι τόσο καθολικό.
Ειδικά εάν προσπαθείτε να αναρώσετε την πληγωμένη καρδιά σας, οι λεσβίες έχουν αυτή τη συνήθεια να μοιράζονται τι πήγε στραβά στην προηγούμενη σχέση τις. Ίσως μπορείτε να το κάνετε από το τέταρτο ραντεβού όταν θα είστε στο κρεβάτι αγκαλιά μετά το σεξ. Τότε αυτή ίσως να ήταν η τέλεια στιγμή για να μιλήσετε για την πρώην σας που ποτέ δεν γύρισε από τις διακοπές της στην Ευρώπη.


Πρόταση 3: Πληρώστε το λογαριασμό, αν είστε αυτή που ζήτησε το ραντεβού. Ραντεβού σε ένα εστιατόριο και να ελέγχεται τι συμβαίνει, ήταν πάντα ένα σημείο διαφωνίας. Ανάμεσα σε δύο λεσβίες, ποια πληρώνει τον λογαριασμό; Όσο εσείς συνήθως πήρώνετε ρεφενέ ή μισά-μισά το λογαριασμό, μερικές φορές είναι ωραίο να έχουμε ένα μικρό κομμάτι της κομψότητας.
Έτσι, εάν είστε εκείνη που ζήτησε το ραντεβού, τότε να πληρώσετε τα έξοδα του ραντεβού. Αν αυτή προσφέρεται να καταβάλει το μισό από αυτό, αποφασίστε αν θέλετε να την αφήσετε. Αλλά καλό είναι να μην την αφήσετε να πληρώσει. *1


Πρόταση 4: Εάν ζητήσατε το ραντεβού, φροντίστε την εμφάνιση σας. Και πάλι, αν είστε η εμπνεύστρια του ραντεβού, είστε η οικοδέσποινα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά εφόδια, όταν πρόκειται να μιλήσετε. Ακόμα και αν είστε η τυπική εσωστρεφής λεσβία, κάντε κάποια προσπάθεια για να κρατήσετε το ραντεβού ζωντανό. Έτσι μιλήστε. Αν πάλι, είναι ομιλητική γυναίκα, δωστε της χώρο για να μιλήσει.


Πρόταση 5: Μετα-το ραντεβού - επαινέστε το ραντεβού. Αφού τη φέρατε στο σπίτι της, ή, αν πέρασατε τη νύχτα, όταν πάτε στο σπίτι σας, στείλετε της ένα μήνυμα πως σας άρεσε η παρέα της. Αυτό είναι καλοί τρόποι.


Την είδηση την βρήκαμε 13.2.16 και την μεταφράσαμε από την http://www.lesbiannews.com/dating-lesbians-date-girl-youre-girl/ 

*1 Πόσο ετερό ανδρική νοοτροπία, ο άνδρας πληρώνει.