6 Οκτ 2016

Προτάσεις για φλέρτ


Οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη, οι άντρες είναι από τον Άρη και αυτό είναι αλήθεια για τις λεσβίες και τους ετερό άνδρες. Δεδομένου ότι και στις-στους δύο αρέσουν οι γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι λεσβίες έχουν διαφορετικούς τρόπους έρωτα, φλέρτ, διατήρησης μιας σχέσης.

Εδώ υπάρχουν μερικές προτάσεις. 

1: Χρησιμοποιήστε την Λεσβιακή Επικοινωνία με τα Μάτια, υπάρχει η επαφή με τα μάτια γενικώς, αλλά υπάρχει και η λεσβιακή επαφή με τα μάτια. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να πετύχετε κοιτάζοντας την γυναίκα που σας αρέσει. Είναι τόσο ισχυρό το βλέμμα που μπορείτε να το κάνετε σε ένα γεμάτο κόσμο δωμάτιο.

2. Κάντε της φιλοφρονήσεις 
Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει μια φιλοφρόνηση. Μια απλή φιλοφρόνηση, όταν γίνεται με ένα πολύ ειλικρινή και γοητευτικό τρόπο, μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες. Μία από αυτές τις πόρτες, χωρίς να ηχεί φτηνιάρικη, μπορεί να είναι η καρδιά μιας γυναίκας. Μια φιλοφρόνηση πρέπει να μην είναι γραμμική  νάναι διαφορετική. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι η τελευταία είναι ειλικρινής: αυτή είναι πιστευτή, είναι εκτός μόδας αλλά έχει μια γοητεία από μόνη της. Μπορείτε να της πείτε για τον τρόπο που λάμπει το πρόσωπό της, ακόμα και διακριτικά, και να "δείτε" αν της άρεσε αυτό που είπατε.

3: Ψύχραιμη 
Το να είστε συντετριμένη δεν μια τέλεια σύσταση για φλερτ. Το φλερτ αφορά την γοητεία. Πρόκειται για την οικοδόμηση χημείας μεταξύ των δυο σας. Είναι θετικό. Είναι φως. Φανταστείτε όταν θα την πλησιάσετε και λόγω της νευρικότητας σας, η φωνή σας μπορεί μόλις και μετά βίας να ακούγεται. Ποιο είναι το σημείο εκκίνησης μιας συνομιλίας; Φυσικά, το να είστε λίγο ντροπαλή και νευρική είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φλερτάρετε. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ ελκυστικότητας και απλώς της δυσκολίας. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τη διαφορά, καλύτερα να είστε φυσική και απλώς πρακτικά να είστε ψύχραιμη.

Υπάρχει μια ωραία πρόταση που πήραμε από την Jerry Seinfeld: υποκριθείτε πως είστε οικοδέσποινα και συνεχίστε τις ερωτήσεις.

Φλερτάρετε, θέλετε η άλλη να αισθάνεται άνετα. Όταν φλερτάρετε, είναι σαν να φιλοξενείτε ένα πάρτυ και την καλέσατε σ' αυτό. Δεν θέλετε να κάνετε την καλεσμένη σας να βαρεθεί. Θέλετε επίσης να την κάνετε να αισθάνεται σημαντική.

Ένας τρόπος για να είστε καλή οικοδέσποινα είναι να προσποιηθείτε πως είστε παρουσιάστρια ενός talk show και να κάνετε ερωτήσεις στις καλεσμένες σας. Ένα πλεονέκτημα σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι μπορείτε να μάθετε πράγματα γι' αυτήν.

5: Να είστε ειλικρινείς
Μια τελευταία πρόταση: τίποτα δεν πλήττει την ειλικρίνεια. Αν το φλερτ αποτύχει, μπορείτε να πείτε στην εαυτή σας, πως απλώς ήσασταν ειλικρινής. Είναι καλύτερο από το να είστε ανειλικρινής και να αποτύχετε.



Την είδηση την βρήκαμε στις 9.4.2016 και την μεταφράσαμε από την  http://www.lesbiannews.com/5-lesbian-style-flirting-tips/ 


Η φωτογραφία είναι έργο του Théodore Chasseriau, με τίτλο Tepidarium de Pompei το 1853